mehmettici
80+ Silver
siz anlamak istemiyorsunuz o laptopdan bikarsiniz 2 haftaya1)Flicker problemi kendi deneyiminiz mi hocam? yabancı forumlarda oled mavi ışığı daha az yaydığı için baş ağırısını daha az veriyor diyenler okudum.
2)panele gözümün alışması olabilir o konuda bir şey diyemeceğim. Paneli iyi değil derken klasik asus oledi değil mi? Farklı bir oled mi mevcut? pantone onaylı oled değil onun farkındayım işim grafik tasarım değil kod yazmak VScode açıp.
3) Victus şarj aletiyle ne kadar ama o da var. atolyede çalışıyorum çoğunlukla laptopu bir oraya bir buraya taşıyorum bu yüzden bakıyordum
4) Unity kısmında evet haklı olabilirsin bilmiyorum. Sırf unity için bu laptopdan üstte saydıklarımı çöpe atmak istemiyorum Gazeboya geri geçerim o zaman öyle diyim. Öncelik değil benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar burada 25 bin TL veriyorum benim için az para değil ihtiyaçlarımı ve geçmiş tecrübelerimi yazarak en uygun ürünü bulmaya çalışıyorum kendime. Benim tecrübelerimi ve isteklerimi yazdım Anlamak mı istemiyor arkadaş anlamadım. Üstte ne güzel sorulara cevaplar geliyo ve cevaplıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden dinleyipte 3060-50 laptop almadim dersin