Kont Viskoz
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
arkadaşlar asus vp249qgr aldım oyunlarda 4k ayarı yapabiliryorum ayrıyeten normal 4 k ayarı da var nalamdım bilen var mı?
Mesajı düzenler misin? Ne dediğin anlaşılmıyor.arkadaşlar asus vp249qgr aldım oyunlarda 4k ayarı yapabiliryorum ayrıyeten normal 4 k ayarı da var nalamdım bilen var mı?
Nası açılıyor?DSR açık ama haberi yok bunu söylemeye çalışıyor
yani demek istediğim şu windows görüntü ayarlarında çözünürlük 4k seçilebiliyorMesajı düzenler misin? Ne dediğin anlaşılmıyor.
Arkadaşım 2060 mobile ekran kartı ile kendim 144hz 1080p monitörümü 4k yaptım diyor DXR ile bu doğrumu 4k gibimi gözükür4K değil 1080P.
valla bilmiyorum nedir o?DSR açık ama haberi yok bunu söylemeye çalışıyor
DSR işte. Gerçek 4k değil o. Ekran kartı görüntüyü 4k işler ama monitöre yine 1080 P gelir ve FPS düşer boşu boşunayani demek istediğim şu windows görüntü ayarlarında çözünürlük 4k seçilebiliyor
4K gibi gözükmez fakat 1080p'den çok daha kaliteli gözükür.Arkadaşım 2060 mobile ekran kartı ile kendim 144hz 1080p monitörümü 4k yaptım diyor DXR ile bu doğrumu 4k gibimi gözükür
Görüntü kalitesi olarak hiç bir fark olmuyor bence sadece darboğaz testleri için iyi bir özellik4K gibi gözükmez fakat 1080p'den çok daha kaliteli gözükür.
4K gibi render yapar kart daha sonra 1080p'ye downscale eder.