Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
İps glow var fakat beni neredeyse hiç rahatsız etmiyorGhosting yaşıyormusun? valorantta filan panelleri aynıdır belkı sorayım yinede
İps glow var fakat beni neredeyse hiç rahatsız etmiyorGhosting yaşıyormusun? valorantta filan panelleri aynıdır belkı sorayım yinede
İps glow tüm ipslerde oluyor diye biliyorum. Ghosting yok yani veya çok az var değilmi?İps glow var fakat beni neredeyse hiç rahatsız etmiyor
Aynen sadece sol altta bi tık fazla benim monitörde ama artık fark etmiyorum bileİps glow tüm ipslerde oluyor diye biliyorum. Ghosting yok yani veya çok az var değilmi?
Güle güle kullan o zamanAynen sadece sol altta bi tık fazla benim monitörde ama artık fark etmiyorum bile
TeşekkürlerGüle güle kullan o zaman
Asus249qgr 1ms gtg değil ama gerçek 4ms yani 1 ms ile 4 ms arasında gidip geliyor bence viewsonic xg2405 144hz 1ms(gtg) ips ayrıca istediğin gibi göz hizana ayarlarsın konfor önemli çokda fiyat farkı yok arada ayrıca çerçeve kalınlığı asus249qrg den daha narif inceArkadaşlar Asus VP249QGR Alınır mı ? 27inç büyük geldiği için 24 inç bir monitöre geçiyorum. Bu monitörden başka tavsiyeleriniz varsa 1800-1700tl arası monitör önerilerinize açığım.