Neler Yeni

Asus vs Dell vs Casper Hangisi? Yorumun değerli!

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
Oynayacağın bi kaç oyunu söyler misin? ona göre yorum yapam
Dell gaming i bulamadım ama şunu söyleyeyim fps oyunları oynamayı amaçlıyorsan kesinlikle 12700h alman lazım l3 bellek önemli çünkü diğer taraftan daha nesil olsun ddr5 olsun pil ömrü uzun olsun dersen r7 7735h daha mantıklı. Bir de şöyle bi durum var dersen ben yüksek grafikli hikayeli oyunlar oynicam 3060(yüksek wattlı) almak daha mantıklı kısa vadede. Uzun vadede 4050 de olur dlss3 sayesinde ama onun için yine yüksek watt değerine sahip olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam lol cs bannerlord bf1 hoi4 city skylines genelde bunları oynuyorum

Fifa
Lol dur valo dur csdir bu tarz oyunlar genelde l3 belleğe bağlı oyunlar. Ben kendim alıyor olsaydım i7 12700h seçerdim ama dediğim gibi bı tık daha eski(olacak) ama daha güçlü. 4050 seçerdim gpu olarakta

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oğuzhan Oğuz
Dell gaming i bulamadım ama şunu söyleyeyim fps oyunları oynamayı amaçlıyorsan kesinlikle 12700h alman lazım l3 bellek önemli çünkü diğer taraftan daha nesil olsun ddr5 olsun pil ömrü uzun olsun dersen r7 7735h daha mantıklı. Bir de şöyle bi durum var dersen ben yüksek grafikli hikayeli oyunlar oynicam 3060(yüksek wattlı) almak daha mantıklı kısa vadede. Uzun vadede 4050 de olur dlss3 sayesinde ama onun için yine yüksek watt değerine sahip olması lazım.

Lol dur valo dur csdir bu tarz oyunlar genelde l3 belleğe bağlı oyunlar. Ben kendim alıyor olsaydım i7 12700h seçerdim ama dediğim gibi bı tık daha eski(olacak) ama daha güçlü. 4050 seçerdim gpu olarakta
Kanka sanırsam ryzen işlemciliyi sipariş edicem sebebi valo cs ryzenle de rahat oynarım diye düşünüyorum ddr5 dediğin gibi daha yeni olması daha cazip geldi

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
Kanka sanırsam ryzen işlemciliyi sipariş edicem sebebi valo cs ryzenle de rahat oynarım diye düşünüyorum ddr5 dediğin gibi daha yeni olması daha cazip geldi
I7 12700h ın l3 bellek fazla ya valorantta daha iyi fps verir

Dediğim gibi i7 12700h eski ama daha güçlü özellikle fps oyunlarında

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Oğuzhan Oğuz
I7 12700h ın l3 bellek fazla ya valorantta daha iyi fps verir200

O daha mantıklı aslında ama ne inceleyen var ne yorum yapan bide aradaki fiyat farkına ekipmanda alabilirim

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
Top Bottom