Çözüldü✓ ASUS VS SAMSUNG 2K OLED VS IPS

Oled kullanması zor değilde taşıması riskli.

Dell yeni nesil va panel çıkardı g65b’ye yakın performansı var. G65b biraz daha iyi tabii.

Ultrawide da çıkardı, bu modelde kaliteli.

şuan va panel bir monitör kullanıyorum 2k ips geçmeyi düşündüm fakat şöyle bir şey çıktı karşıma

valarda hiç ekran kapamadığım günlerce açık kaldığı zamanlar oldu,yanma manma bişiler oluyomuş oledlerde sanırım tabii arada 4 k gibi bir fark var almayi düşündüğümle,öğrenci indirimi ile bu monitör 16 ya patlıyor

OLED kullanması zor mu ?
Samsun sakarya arası gidip geliyorum,her yaz 10 aylığına monitör kutusunda taşınıyor oledler aşırı mı hassas ?

Siz ne önerirdiniz? oled kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Düşünmene Gerek Yok G6 Güzel Alınır .

Şuna karar vermen lazım hocam. Şu an bulunduğun teknolojide daha üst düzey kalitede bir monitör mü istiyorsun yoksa sen bulunduğun teknolojiyi mi yükseltmek istiyorsun. Teknolojiyi yükseltmek istiyorsan 7k falan demicen basıcan geçicen eğer bütçe durumunda bi sıkıntın yoksa. Ha yok mevcut teknolojimden memnunum sadece daha iyi bir monitör almak istiyorum dersen G65B ile devam edersin yoluna.
aynen bunu diyorum 1080p den 2k ya geçmek istiyorum malum 4 gün önce 5070li sistem dizdim renkleri güzel olsun şuanki va dan güzel olsun diye ips düşünüyodum va da siyahlar çok iyi renkler ips e göre kötü ipsde de siyahlar bir tık grimsi renkler çok canlı, bu g6 va olan ips e yakın değerler verip siyahları da va kadar iyi gösterdiğini söylemişler ve 9600 mükemmel bi fiyat 7k ya kıysam mı çok ucuza ips kalitesinde + va siyahlığı mı alsam diye düşündüm yani 2kya geçişim kesin olcakta asflşasjufsk öyle çok abartı da değil ama bişiler izlerken,oyun oynarken canlı renkleri hepimiz isteriz. bi yanda da fiyatını düşünüyor tabii insan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oled kullanması zor değilde taşıması riskli.

Dell yeni nesil va panel çıkardı g65b’ye yakın performansı var. G65b biraz daha iyi tabii.

Ultrawide da çıkardı, bu modelde kaliteli.
çok güzel gözüküyor ama 32" birazcık fazlamsı safjsafk

ama sanırım 9600 e GB65 Alacağım oled sonraya kalsın yeni sistem dizmişken cebimi bu kadar delmek birazcık riskli asfkısaf

şuanda 9600 e g65b siparişi vemriş bulunuyorum umarım pixel sorunsuz 0 sıkıntısız gelir.herkes için daha iyisini diliyrum yardımlarınız ve görüşleriniz için teşekkürler!

şuanda 9600 e g65b siparişi vemriş bulunuyorum umarım pixel sorunsuz 0 sıkıntısız gelir.herkes için daha iyisini diliyrum yardımlarınız ve görüşleriniz için teşekkürler!
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Ben de pazar günü vereceğim siparişi. Umarım sizin de benim de ekran ölü piksel vs. gibi problemler olmaksızın gelir. Teknik bir problem yaşamadığınız sürece o fiyata alabileceğiniz en iyi monitör. İyi günlerde kullanın :)

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Ben de pazar günü vereceğim siparişi. Umarım sizin de benim de ekran ölü piksel vs. gibi problemler olmaksızın gelir. Teknik bir problem yaşamadığınız sürece o fiyata alabileceğiniz en iyi monitör. İyi günlerde kullanın :)
alabileceğimiz demeliydin.. umarım ikimizinde hiiç bir problemi olmazz

alabileceğimiz demeliydin.. umarım ikimizinde hiiç bir problemi olmazz
Ahahah kesinlikle evet anlamsal bir hata olmuş affola. Ben zaten daha iyisini bulamadığım için bu monitörde şansımı denemek istemiştim. Testlerini yaptıktan sonra isterseniz bu konu isterseniz farklı bir konu açarak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz ve diğer arkadaşlara da böylece ufak da olsa yol göstermiş olursunuz. Ben açacağım şahsen bir konu testlerden sonra

şuan va panel bir monitör kullanıyorum 2k ips geçmeyi düşündüm fakat şöyle bir şey çıktı karşıma

valarda hiç ekran kapamadığım günlerce açık kaldığı zamanlar oldu,yanma manma bişiler oluyomuş oledlerde sanırım tabii arada 4 k gibi bir fark var almayi düşündüğümle,öğrenci indirimi ile bu monitör 16 ya patlıyor

OLED kullanması zor mu ?
Samsun sakarya arası gidip geliyorum,her yaz 10 aylığına monitör kutusunda taşınıyor oledler aşırı mı hassas ?

Siz ne önerirdiniz? oled kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
kendi ayarlarında koruması var kendini korumaya alıyor kararıyor ekran ben sadece ilk basta alısamadım gözlerimi aşırı yordu parlaklıgı kısmama ragmen gözlerim ağrıyordu 1-2 ay sonra alıstım ama monitör harika tavsiye ederim..

Ahahah kesinlikle evet anlamsal bir hata olmuş affola. Ben zaten daha iyisini bulamadığım için bu monitörde şansımı denemek istemiştim. Testlerini yaptıktan sonra isterseniz bu konu isterseniz farklı bir konu açarak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz ve diğer arkadaşlara da böylece ufak da olsa yol göstermiş olursunuz. Ben açacağım şahsen bir konu testlerden sonra
tabiiki pazartesi elime geçse salı günü ufak bi rehber tarzında hazırlayabilirim. tabii sorunsuz olursa,samsungun direkt kendisinden aldığım için garanti kısmında da sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum zaten.Böyle bi durumda, bu modelin eskilerinde sorunlar olyuomuş ama 2025 çıkışlılarda çok problem kalmamış bakalım bize ne denk gelicek

kendi ayarlarında koruması var kendini korumaya alıyor kararıyor ekran ben sadece ilk basta alısamadım gözlerimi aşırı yordu parlaklıgı kısmama ragmen gözlerim ağrıyordu 1-2 ay sonra alıstım ama monitör harika tavsiye ederim..
bir sonraki monitörüme kaldı oled deneyimi hayırlısı jsafksa 7klık fark gözüme birazcık fazla geldi

Geri