Yardım Asus X670e-F vs X670e Carbon WiFi

Ayrıca 980 Pro müşteri deneyimleri 20.000 'den fazla insan tarafından 5 / 4,9 puan almış.

Kingston model 2000 küsür yani 10'da 1'i kadar değerlendiren içerisinden 5 / 4,7 puan almış.

Samsung SSD konusunda tartışmasız Dünya Devidir.
Devdir ama onu deviren wd sn850x galiba ondan olsaydı alıp geçecektim 990 pro biraz pahalı kaçar benim için şuanlık.

Deepcool kasasın gördüm lakin daha bilindik birgün kaynağı almak istediğimden tercih etmek istemiyorum çünkü zamanında cougar güç kaynağı aldım geçen sene bu ay elimde patladı o yüzden başıma iş almak istemem.
Sonuç Olarak Bu Bir PSU Değil !

Deep Cool Gayet İyi Ve Kaliteli Bir Marka Zaten Gereksiz Yere Fazladan Paralar Vermeye Gerek Yok Diye Düşünüyorum .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Devdir ama onu deviren wd sn850x galiba ondan olsaydı alıp geçecektim 990 pro biraz pahalı kaçar benim için şuanlık.
KC3000 Alabilirsin Hocam .

Deepcool kasasın gördüm lakin daha bilindik birgün kaynağı almak istediğimden tercih etmek istemiyorum çünkü zamanında cougar güç kaynağı aldım geçen sene bu ay elimde patladı o yüzden başıma iş almak istemem.

Bu zaten

Belirttiğiniz model şuan satışta alabilirsiniz.

Sonuç Olarak Bu Bir PSU Değil !

Deep Cool Gayet İyi Ve Kaliteli Bir Marka Zaten Gereksiz Yere Fazladan Paralar Vermeye Gerek Yok Diye Düşünüyorum .

KC3000 Alabilirsin Hocam .
birde msi m480 pro var o nasıl önerdiğinizden daha uygun fiyatta aralarında 200TL oynuyor.

Bu zaten

Belirttiğiniz model şuan satışta alabilirsiniz.
t500 den çok az geri ama alırım fiyat daha uygun.

Fiyat Farkı Var Hocam Ama :shy:
hocam sn850x ne dersiniz çünkü t500 den ucuz ama 990 daha pahalı arada kalan bir modelde almak istemiyorum şimdi alacağım.

Fiyat Farkı Var Hocam Ama :shy:

KC3000 Yerine Biraz Daha Katarak Bunuda Alabilirsin .

wd daha üstün düz modelde.

Hocam şöyle söyleyeyim t500 ilk tercihim 2.wd sn850x 3 ise 990 pro ama fiyat performans anlamında wd.

t500 den çok az geri ama alırım fiyat daha uygun.

hocam sn850x ne dersiniz çünkü t500 den ucuz ama 990 daha pahalı arada kalan bir modelde almak istemiyorum şimdi alacağım.

wd daha üstün düz modelde.

Hocam şöyle söyleyeyim t500 ilk tercihim 2.wd sn850x 3 ise 990 pro ama fiyat performans anlamında wd.
Ben Bunu Alırım Hocam .

fiyat performans anlamında wd.
WD'den Daha İyi Ve F/P Hocam .

@HacıSOFU Gel Hocam Gel 😅

Ben Bunu Alırım Hocam .

WD'den Daha İyi Ve F/P Hocam .

@HacıSOFU Gel Hocam Gel 😅
990 pro almaya karar verdim hocam :)

990 pro almaya karar verdim hocam :)
İyi Yaptın O Zaman . 😅

Kasa Olarak Bunu Tavsiye Ederim .

SSD Olarakta Bunu Tavsiye Ederim .

Sıvı Soğutucu Olarakta Bunu Tavsiye Ederim .

Kasa Ve Sıvı Soğutmayı Başka Bakmana Gerek Yok Hocam .

@HarbiyeliTRe

İyi Yaptın O Zaman . 😅

Kasa Ve Sıvı Soğutmayı Başka Bakmana Gerek Yok Hocam .

@HarbiyeliTRe
hocam kasa anlamında ben her zaman içime oturmuştur nzxt almak istiyorum cidden ama sıvı soğutucu güzel lakin bu markayla ilgili pompadan sıvı sızdırdı diye bir yerde görmüştüm.

hocam kasa anlamında ben her zaman içime oturmuştur nzxt almak istiyorum cidden ama sıvı soğutucu güzel lakin bu markayla ilgili pompadan sıvı sızdırdı diye bir yerde görmüştüm.
Sanmam NZXT Alacaksan Bilemem Ama DeepCool Morpheus Gayet İyi Bir Kasadır .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,240
Üyeler
192,658
Son üye
ismailkartalw
Geri