Asus zenbook14 vs macbook pro m4

metunc

80+
Reaksiyon skoru
0

ikisi arasında kaldım üni için hangisinj önerirsiniz

Merhaba kolay gelsin öncelikle hangi bölümü okuyorsunuz çünkü ben okul döneminde MacBook kullandım ve bazı uygulamalar istediğim gibi çalışmadı sonra meslek hayatımda da bu şekilde karşılaştım genel olarak okul dönemimde MacBook‘tan memnun kalsam da ofis uygulamalarının çok iyi açmadığını fark ettim ama bundan 5.6 sene önceydi şu anda böyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum genel olarak taşıması ve pil ömrü olarak MacBook’tan memnun kaldım asus konusunda bir bilgim yok ama açıkçası daha uzun Ömürlü olmasını bekliyorsanız 2017 mscbookum şu an çok kasıyor ben de şu an MacBook’tan vazgeçip windows işletmeciliği bir bilgisayar arayışındayım umarım yardımcı olmuştur
Ama burda bence bölümünüz önemli çünkğ benim baxı arkadaşlarımda macbook işleri için ve okul için daha faydalıydı

Genel olarak yuksek fiyat bandinda mac daha benlik hem de telefonunuz fln iphonesa iyidir ama Zenbook da iyidir. Internetten karsilastirma videosu izlerseniz daha iyi olur.

ikisi arasında kaldım üni için hangisinj önerirsiniz

mac apple kalitesi çok başka iphone kullanıyorsunuz ama büyük ekran klavyeli düşünün hafif yatakta tuvalette film izlerken adobede birşeyler yaparken vs her türlü mükemmel ya telefonla lavaboda otururken reels kaydırırdım 2 senedir mac aldıgımdan beri macle kaydırıyorum kalitesi çok çok başka oyun oynamicaksanız windows'luk da bir işiniz yoksa şu mac'i tadın derim bırakamayacaksınız mouse ihtiyacınız bile yok senelerdir mousesız kendi touchpadyle kullanıyorum

Ne okuduğuna göre değişir. Spesifik mühendislik uygulamaları kuracaksın zenbook Değilse mutlaka macbook. Bu zenbooklar sağlam ısınır dikkat etmem gerekir. Program harici işlerde bile Termal olarak iyi değil. Çok güçlü işlemci bu 285h. Ben H işlemcileri çok çok ince kasalarda almanızı tavsiye etmem.

İşini windows tarafında verimli işlemciler çözebiliyorsa olabilir bence.

Uzun vade değerini koruması sebebiyle de bence macbook.

Geri