Neler Yeni

Atatürk din düşmanı mıydı?

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Burak
Bi arkadaşla tartıştık diyo ki Atatürk din düşmanı falan ona uyan falan filan baya şey diyordu
Ben pek inanmıyorum ona , Diyanet İşleri Başkanlığını Atatürk kurdu diye biliyorum ne dersiniz
İnternet üzerinde araştırma yapabilirsin.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
cüppeli sarıklı zebanilerin dininin düşmanı ise (öyle) aşırı iyi yapmış ve destekliyorum. bunca zaman insanların dini gerçek kaynağından öğrenmemeleri için her şeyi yaptılar cüppeli zebaniler. insanlar şuan kuranı şarkı şiir güzel okuma kitabı falan zannediyor ve beyin yıkama mekanı olmuş camiler ve kalçası kırık sarıklı ucubelerin dediğini din zannediyorlar körü körüne inanıyorlar ve bu bilgilerin çelişkiliğini ve saçmalığını sorgulayamıyorlar bile çünkü mallar. d*yanet orijinaline dokunamadığı için mealinde oynama yapıyor insanlar heriflerin yaptığı saçmalıkları sorgulayamıyor bile çünkü çakma bir korku dini ile büyütülmüşler iranın şuanlık bir değişik versiyonu türkiye. islam adı altında tonla sakallı yaratık dini var amaçları insanları tasmalamak cahilleştirmek inanç faşizmi aşılamak kullanmak( örn diyanet yıllık bütçesi ve din adamı dedikleri ucubelerin uçuk maaşları hiçbir şey yapmamalrına rağmen) orta çağ avrupasının vs. günümüz veriyonu ama insanların büyük çoğunluğu hakikati arayamaz. en basit örnek olarak insanlara kuran dilinde(arapça) peygamber kelimesinin tam olarak bir karşılığı olmadığı ve 2 farklı kelimeyi(nebi ve resul her nebi resuldur fakat her resul nebi değildir) insanlara aynı şeymiş gibi kitlediklerinin bilgisini bile anlatamıyoruz din maskeli ucubelerin beyin yıkaması yüzünden. Atatürk zamanındaki camiler veya diyanet vs. tamamıyla amacından şimdiki zamanda sapmış ve tamamen siyasi menfaat itemi olmus fakat düzgün kişiler de yok değil örn zamanında diyanette çalışmışlığı olup sonradan ayrılan reşat nuri öztürk vs. gibi isimler de var.

Ekran Alıntısı.PNG

Top Bottom