tamamen psikolojik bir olay büyü olaylarının çoğu gerçek olmuyor gerçek olanlarda (tesadüf) haber yapılıyor insanlar da korkuyor benim fikrim bu cin gibi bir kudretli varlığın (inancım yok) basit bir insanın altında iş yapacağını düşünmem.Merhaba biliyorsunuz buyu olaylari falan oluyor yani siz bunun sahte ldugunumu dusunuyorsuuz veya psikolojik falanmi merak ediyorum degerlendirecegim.
Büyüler Arapça değil İbranice yapılır. Bunun sebebi de cinlerin dilinin İbranice olmasıdır. Yazı dediğiniz (büyü) bir antlaşmadır, anlaşmaya karşı taraf uyduğu sürece cinlerde uyar. Sadece İbranice bir şeyler yaparak büyü yapılmaz. Karşılığında büyü yapan taraf cinlere bir şeyler vermek zorundadır.Müslümanım elhamdulillah ama büyü bence psikoloji oyunu , hem diyelim cin bize bulaşak nedeni ne iki yazılan arapça yazıya göre cin hareket eder mi sence
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada büyü yazılırken genellikle dua yazılmaz cine mesaj çağrısı gibi yazılar yazılıyor diye düşünebilirsiniz
Bilgili insan görünce duygulandımBen Müslümanım, aslında yazacaklarım sorunuza pek yanıt olmayacak muhtemelen. Büyünün psikolojik olmasının imkanı yok, çünkü büyü yapılan kişinin kendine büyü yapıldığından haberi olmuyor çoğu zaman. Büyü aslında cin ile insan (büyüyü yapan) arasında yazılı bir antlaşma gibi. Oradaki yazı durduğu sürece cinler antlaşmaya uyuyor. Büyü yapan kişilerden karşılığını da bir şekilde alıyorlar. Bilim direkt olarak metafiziği reddettiği için büyü direkt olarak bilim dışı kalır. Ateist bireylerin bu sebepten bu olaylara inanacağını düşünmüyorum.
Büyüler Arapça değil İbranice yapılır. Bunun sebebi de cinlerin dilinin İbranice olmasıdır. Yazı dediğiniz (büyü) bir antlaşmadır, anlaşmaya karşı taraf uyduğu sürece cinlerde uyar. Sadece İbranice bir şeyler yaparak büyü yapılmaz. Karşılığında büyü yapan taraf cinlere bir şeyler vermek zorundadır.
hocam buyunun psikolojik oldugunu dusunupte musluman olamiyorsun maalesef cunku buyunun var oldugu yaziyorMüslümanım elhamdulillah ama büyü bence psikoloji oyunu , hem diyelim cin bize bulaşak nedeni ne iki yazılan arapça yazıya göre cin hareket eder mi sence
bu arada büyü yazılırken genellikle dua yazılmaz cine mesaj çağrısı gibi yazılar yazılıyor diye düşünebilirsiniz
Hocam merak ettim kurtulmanin yolu nedir?Supernatural evreninde bile bu kadar fizik ötesine saplantılı olmuyor insanlar. Öyle bir dünya yok kardeşim. Sözde büyü varsa büyüden kurtulmak da bir o kadar basit ama nedense herhangi bir şarlatana 10 kağıt bayılmadan kimse büyüden tam anlamıyla kurtulduğuna inanmıyor.
hocam arkadasinda dedigi gibibuyu yapilan insan kendsine uyu yapildigini bilmiyorki?tamamen psikolojik bir olay büyü olaylarının çoğu gerçek olmuyor gerçek olanlarda (tesadüf) haber yapılıyor insanlar da korkuyor benim fikrim bu cin gibi bir kudretli varlığın (inancım yok) basit bir insanın altında iş yapacağını düşünmem.
Hocam merak ettim kurtulmanin yolu nedir?