Robin_Hood
80+
Merhaba arkadaşlar. Ben ortaya karışık bişeyler arıyorum. Bu ikisinden hangisi daha mantıklı. Sebepleriyle söylerseniz sevinirim. İyi günler.
İkisi arasında lütfen.müslüman
hocam satanizm olmaz mı?İkisi arasında lütfen.
diyeceğim şeye mi yöneleceksinİkisi arasında lütfen.
Fikir arıyorum.diyeceğim şeye mi yöneleceksin
herşeyi çok sorgularsan çok yaşamazsın derin düşünmek için deli olmak gerekiyorFikir arıyorum.
Teşekkürler troll cevap vermediniz için saygılar.Ateizm her türlü metafiziksel inançları ve olayları reddeder.
Deizm ise insanın tanrı harici başka hiçbir şeye ihtiyacı olmadığını savunur, yani tanrı dünyayı yaratmıştır ve başıboş bırakmıştır mantığı var. Sadece tanrıyı kabul ederler.
Sana önerim sadece ateizm ile deizmi araştırma, bütün inançları, özellikle Teizm'i de araştır ve bir sonuca var.
İyi karar ver Bence Bende Sorgulama evresindeydim bı ara ama yemin ediyorum araştırırken farkettimki İslam'da ceval bulamadım soru yok araştırınca her türlü bulunuyor çok değişik bı zamandayiz yanlışınız diyemem bu devirde İslami çok yanlış lanse eden insanlar var Ama Şöyle bı şey var İslam zaten kötü bir şey emretmiyorki ? Diyelim müslüman oldun hayatında ne değişecek Hiç bir şey sen tövbe edersin o ayrı bişey ama müslüman olupta Ayni hayatını yaşayabilirsin ben biliyorum ne kadar insalar bunu inkar etsede günah işlerken içleri rahat olsun diye bu ateistlige falan yöneliyor araştırıp kendi kendine olan çok az var Benim Sana Tavsiyem müslüman sin belkide şuan devam et böyle değilsen şehadet getirip müslüman ol hayatından hiçbir şey değiştirmek istemiyorsanız değiştirmeyin Allah onu sizin iradenize bırakmış ama vallahi 80 sene yaşayıp her gün günah işlesen ama ölmeden önce son gün içten Bir tövbe edersen Allah yine affedebilir Firavuna bile son Ana kadar iman etme şansı veriyor Sen Firavundandami kötü bir insansın ? Kafandaki herşeyi sorabilirsin bana böyle düşüncelere girdimi insan çok içe kapanıyor biliyorum doğru yolu çıkıp bu aşamadan çıkmani Tavsiye ediyorum çünkü ben bu donemdeyken Aklımdan baya kötü şeyler geçiyordu kendimi yiyip bitiryordum sende nasıldır bilmiyorum Ama Hz Ali'nin dediği gibi Atesitler Hakliysa biz hiç bir şey kaybetmeyiz İslam ahlaklı yaşamaya yönlendirir Atesitler herşeye azda olsa imkan veriyor düşünsene en küçük ihitmal bile Allah varsa sonsuz bir hayat Ne kadar büyük bir hediye ?Teşekkürler troll cevap vermediniz için saygılar.