Neler Yeni

Ateist vs Deist Hangisi?

Ateist - Deist

• Ateist

Oylar: 3 30.0%
  • Deist

Oylar: 7 70.0%

• Oy kullanan toplam üye
    10
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhaba arkadaşlar. Ben ortaya karışık bişeyler arıyorum. Bu ikisinden hangisi daha mantıklı. Sebepleriyle söylerseniz sevinirim. İyi günler.
Restaurant da yemek mi seçiyorsun arkadaş ortaya karışık chef in spesiyali ne veriyim abime

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
gogıl celisenayetler.com

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Şöyle bi de ortaya meyve tabağı yapalım mı?

Gidip kendin araştırsana bize soracağına. Burada herkes kendine göre mantıklı olanı söyleyecek. Kendine göre mantıklı olanı bulmak için araştırıp okuman gerekiyoe.

İyi karar ver Bence Bende Sorgulama evresindeydim bı ara ama yemin ediyorum araştırırken farkettimki İslam'da ceval bulamadım soru yok araştırınca her türlü bulunuyor çok değişik bı zamandayiz yanlışınız diyemem bu devirde İslami çok yanlış lanse eden insanlar var Ama Şöyle bı şey var İslam zaten kötü bir şey emretmiyorki ? Diyelim müslüman oldun hayatında ne değişecek Hiç bir şey sen tövbe edersin o ayrı bişey ama müslüman olupta Ayni hayatını yaşayabilirsin ben biliyorum ne kadar insalar bunu inkar etsede günah işlerken içleri rahat olsun diye bu ateistlige falan yöneliyor araştırıp kendi kendine olan çok az var Benim Sana Tavsiyem müslüman sin belkide şuan devam et böyle değilsen şehadet getirip müslüman ol hayatından hiçbir şey değiştirmek istemiyorsanız değiştirmeyin Allah onu sizin iradenize bırakmış ama vallahi 80 sene yaşayıp her gün günah işlesen ama ölmeden önce son gün içten Bir tövbe edersen Allah yine affedebilir Firavuna bile son Ana kadar iman etme şansı veriyor Sen Firavundandami kötü bir insansın ? Kafandaki herşeyi sorabilirsin bana böyle düşüncelere girdimi insan çok içe kapanıyor biliyorum doğru yolu çıkıp bu aşamadan çıkmani Tavsiye ediyorum çünkü ben bu donemdeyken Aklımdan baya kötü şeyler geçiyordu kendimi yiyip bitiryordum sende nasıldır bilmiyorum Ama Hz Ali'nin dediği gibi Atesitler Hakliysa biz hiç bir şey kaybetmeyiz İslam ahlaklı yaşamaya yönlendirir Atesitler herşeye azda olsa imkan veriyor düşünsene en küçük ihitmal bile Allah varsa sonsuz bir hayat Ne kadar büyük bir hediye ?
Ahhaha eğer allah carsa senin içini bilceğinden yaptığın fırsatçılık olarak değerlendirilir ve ceza alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka yeni bir liseye geçtiğinde ilgi çekmene gerek yok

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar. Ben ortaya karışık bişeyler arıyorum. Bu ikisinden hangisi daha mantıklı. Sebepleriyle söylerseniz sevinirim. İyi günler.
Matemaistim(!)
Arkadaşım şu konular ülkede hassas konular ayrıca açtığın konu saçma bir konu.
Dediğin
Elma mı Armut mu demek.
Her felsefe mantıklıdır ve şu şeyleri şu tür şeylere alet etmeyin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,909
Üyeler
165,257
Son üye
tabut
Top Bottom