aternosda olmayan bir modu nasıl kullanabilirm

Impe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,742
biliyorsunuzki aternosun çok küçük bir mod havuzu var ben farklı bir mod kurmak isterken nasıl kurabilirim servera
Post automatically merged:

biliyorsunuzki aternosun çok küçük bir mod havuzu var ben farklı bir mod kurmak isterken nasıl kurabilirim servera
up up up up up

O modpackin server dosyalarını indirip kendi bilgisayarın üzerinden bir sunu açabilirsin ama Aternos'a kendin modpack ekleyemezsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
O modpackin server dosyalarını indirip kendi bilgisayarın üzerinden bir sunu açabilirsin ama Aternos'a kendin modpack ekleyemezsin
onu nasıl yapıcam biraz daha açar mısın?

peki anlatıldığı bir konu veya site atar mısın

Zor yani onu şimdiden söyleyebilirim

Ayrıca ben kendi bilgisayarımdan bazen arkadaşlarla oynamak için sunucu açıyorum sırf sunucu 9 GB ram kullanıyor ve işlemcinin yarısı kullanıyor ve benim kendim oyunu oynayabilmem için az ram kalıyor arkaplanda sunucu açık olduğu için sistemin iyi değilse kasar zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Zor yani onu şimdiden söyleyebilirim

Ayrıca ben kendi bilgisayarımdan bazen arkadaşlarla oynamak için sunucu açıyorum sırf sunucu 9 GB ram kullanıyor ve işlemcinin yarısı kullanıyor ve benim kendim oyunu oynayabilmem için az ram kalıyor arkaplanda sunucu açık olduğu için sistemin iyi değilse kasar zaten.
16gb ram i5 10400f kasar mı

hocam sabah unttum server açmayı az sonra bi konu açıcam server açıyorum
Post automatically merged:

benim arkadaşda olmaz de mi sunucuyu ben kurcağım için onun sistemde sorun olmaz yani
kasarsa sende kasar arkadaşına bişey olmaz

Geri