Mehaba geçen günlerde apu sistem topladım athlon 3000g b450 anakart ve 8gb 3600mhz ram(8 gb daha alıcam) 2 gb vram fortnite'da bilgisayar donuyor 3-4 keredir kasma sorunu falan yok bilgisayar direk donuyor bunun çözümü nedir bilen varmıdır?
fornite ramler yetersiz 12gb a yakın ram tüketiyor.Mehaba geçen günlerde apu sistem topladım athlon 3000g b450 anakart ve 8gb 3600mhz ram(8 gb daha alıcam) 2 gb vram fortnite'da bilgisayar donuyor 3-4 keredir kasma sorunu falan yok bilgisayar direk donuyor bunun çözümü nedir bilen varmıdır?
fornite ramler yetersiz 12gb a yakın ram tüketiyor.
yetersiz malesef. hocam.hangi ayarda oynuyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Fortnite Güncel Sistem Gereksinimleri - 2020
Fortnite sistem gereksinimleri neler? Bilgisayarım Fortnite kaldırır mı diye sorusunun cevabı ve önerilen PC donanımları şimdi Webtekno'da.www.webtekno.com
hangi ayarda oynuyon
![]()
Fortnite sistem gereksinimleri neler? Bilgisayarım Fortnite kaldırır mı diye sorusunun cevabı ve önerilen PC donanımları şimdi Webtekno'da.www.webtekno.com
en düşükte bide 3d çözünürlüğüde 70 yapıyorumhangi ayarda oynuyon
![]()
foto atarmısınızen düşükte bide 3d çözünürlüğüde 70 yapıyorum
ramın az olduğu için kasma olur ve 8gb daha al ve biostan vrami arttır sorun bi nebzede olsa çözülür.Mehaba geçen günlerde apu sistem topladım athlon 3000g b450 anakart ve 8gb 3600mhz ram(8 gb daha alıcam) 2 gb vram fortnite'da bilgisayar donuyor 3-4 keredir kasma sorunu falan yok bilgisayar direk donuyor bunun çözümü nedir bilen varmıdır?
foto atarmısınız