Öneri Atk A9 Pro alınır mı? ?

bir buçuk ay oldu sanırım a9 plusu alalı memnunum sadece 1 kere şarja taktım. Diğer her şeyinden de memnunum zaten.
indirimsiz asla bisey almam normalde ve daha yeni zam yedi mouse ne yapacam bilmiyorum

ben arada kaldım :D atk plus aldım pro yoktu şimdide VGN Dragonfly F2 Pro Max önüme düştü çok arada kaldım nasıl sence
Atk a9 u denemediğim için onunla ilgili bir şey diyemem ama f2 pro max ile ilgili ise çok memnun kaldığımı söylüyebilirim. Tek düşünmen gereken konu mouse u tutuş şeklin olabilir. Ben claw kullanıyorum ve elim orta-küçük arası ortaya yakın bir erkek eli. Eğer palm tutuyorsan çok rahat edemeyebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
Atk a9 u denemediğim için onunla ilgili bir şey diyemem ama f2 pro max ile ilgili ise çok memnun kaldığımı söylüyebilirim. Tek düşünmen gereken konu mouse u tutuş şeklin olabilir. Ben claw kullanıyorum ve elim orta-küçük arası ortaya yakın bir erkek eli. Eğer palm tutuyorsan çok rahat edemeyebilirsin.
palm ve finger arası gidip geliyorum ama baktım düşündüm atk 9 da karar kıldım ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,152
Üyeler
191,038
Son üye
sametkarahan
Geri