Pro almayı düşünüyorum pro Max e para yetmiyor çok farkları var mı ne yapmalıyım.X olanı al. Claw kullanıyor olsan f al derdim.
GİGABYTE aorus m2 kullanıyordum memnundur.öncede mouse ne kullanıyordun memnun muydun?
Pro al geç. Farkları bataryası daha iyi max'in. Max daha ağır. Pro al geç. Bataryası yine iyi gidiyor. Ben çok kullanıyorum ve 4k kullanmama rağmen 2-3 günde bir şarja takıyorum. Ki dediğim gibi çok yoğun kullanıyorum işimden dolayı.Pro almayı düşünüyorum pro Max e para yetmiyor çok farkları var mı ne yapmalıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
GİGABYTE aorus m2 kullanıyordum memnundur.
8k da kullansam çok mu giderPro al geç. Farkları bataryası daha iyi max'in. Max daha ağır. Pro al geç. Bataryası yine iyi gidiyor. Ben çok kullanıyorum ve 4k kullanmama rağmen 2-3 günde bir şarja takıyorum. Ki dediğim gibi çok yoğun kullanıyorum işimden dolayı.
Pek fark etmiyor. 1k da kullandım. 1 saat fark etmiştir belki.8k da kullansam çok mu gider
8k kasma yapıyordu bende. 4k kullanıyorum o yüzden. 16gb ram ve 5600 var. Bilgisayarın daha iyiyse kullanabilirsin.8k da kullansam çok mu gider
Sende x1 pro mu var 4k da kaç saat gidiyor.Pek fark etmiyor. 1k da kullandım. 1 saat fark etmiştir belki.
8k kasma yapıyordu bende. 4k kullanıyorum o yüzden. 16gb ram ve 5600 var. Bilgisayarın daha iyiyse kullanabilirsin.
eğer memnunsan m2 baya küçükmüş uzunluk 117mm var yükseklik 36mmPro almayı düşünüyorum pro Max e para yetmiyor çok farkları var mı ne yapmalıyım.
GİGABYTE aorus m2 kullanıyordum memnundur.
F1 ultimate var. 4kda hesaplamadım hiç ama bayağı gidiyor. Hızlı şarj oluyor zaten. Bitmesi de problem değil yani.Sende x1 pro mu var 4k da kaç saat gidiyor.
F1 daha küçük. X1 daha uzun. X1, razer v3 proya benziyor. Onun incelemelerine bakarak da karar verebilirsin.F1 ve X1 videosu izledim palm grip için f1 öneriyorlar kafam karıştı.
Ben çok anlamıyorum hangisinin palm grip için uygun olduğunu siz biliyormusunuzF1 daha küçük. X1 daha uzun. X1, razer v3 proya benziyor. Onun incelemelerine bakarak da karar verebilirsin.