Yardım ATK Dragonfly A9 vs ATK Blazing Sky X1

ttdrp

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım.
Aslında X1 pro max ya da Ultra olan modeli alacaktım elim büyük olduğu için ancak bazı kişiler bağlantı kopma sorunu var kronik vesaire demiş emin olamadım. A9 pro ya da ultra'da da böyle bir sorun var mıdır? Atk'nın a9 ya da x1 serisini kullananlar fikir verirse sevinirim. Büyük, kablosuz ve şarjı uzun giden bir mouse almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz?

A9 :

X1:

kafana göre. fiyat farkının farkındasın değil mi

Aslında X1 pro max ya da Ultra olan modeli alacaktım elim büyük olduğu için ancak bazı kişiler bağlantı kopma sorunu var kronik vesaire demiş emin olamadım. A9 pro ya da ultra'da da böyle bir sorun var mıdır? Atk'nın a9 ya da x1 serisini kullananlar fikir verirse sevinirim. Büyük, kablosuz ve şarjı uzun giden bir mouse almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz?

A9 :

X1:
ikiside aynı gibi Gpx shape istersen a9u tercih edebilirsin.

A9 :

X1:
uzak durmanızı öneririm sürekli usb aygıt hatası alıyorum.

Başka bir model önerisi yapabilir misiniz peki
mchose, scyrox, royal kludge bakabilirsin ama boyutları ortalama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

124-125mm arasında çok az mouse var ya

mchose, scyrox, royal kludge bakabilirsin ama boyutları ortalama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

124-125mm arasında çok az mouse var ya
Evet ben de büyük ve güncel bir mouse arıyorum ancak bir türlü karar veremedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,595
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12
Geri