Çözüldü✓ Atk f1 extreme fare Çalışmıyor

cihanbatu

80+
Reaksiyon skoru
2
atk blazing sky f1 extreme wireless fare aldım fakat fare çalışmıyor kutudan ilk çıkardığımda kablolu şekilde kullanabiliyordum sitesinden donglea bağlamaya çalıştım olmadı üç tuşa aynı anda basmama rağmen algılamadı ve bundan sonra fare kablolu şekilde de çalışmamaya başladı şuan fare elimde ve hiç bir şekilde kullanamıyorum.

Son düzenleme:
https://www.atk.store/pages/atk-hub?utm_source chormela şu siteyi girip mouseu algiladiğine bakar misiniz bir de
bu siteden denedim zaten her türlü şekilde denedim donglei farklı girişe vs. taktım mouseyi kapatıp açtım bilgisayarı kapatıp açtım fakat hiçbirinde olmadı siteye giriyorum pair yerinden donglei seçip scroll sağ ve sol tuşlara aynanda basıyorum fakat hiçbir şey olmuyor ve timeout veriyor.

bu siteden denedim zaten her türlü şekilde denedim donglei farklı girişe vs. taktım mouseyi kapatıp açtım bilgisayarı kapatıp açtım fakat hiçbirinde olmadı siteye giriyorum pair yerinden donglei seçip scroll sağ ve sol tuşlara aynanda basıyorum fakat hiçbir şey olmuyor ve timeout veriyor.
dediğim gibi farklı bir cihazda deneyin hatalıysa gönderirsiniz.

dediğim gibi farklı bir cihazda deneyin hatalıysa gönderirsiniz.
reis farklı bilgisayarda da denedim yine çalışmadı. donglei denemedim direkt kablolu denedim muhtemelen mouse sıkıntılı olduğu için tekrardan 3 tuşa basınca algılamayacaktı. Eğer başka önerin yoksa muhtemelen ürünü garantiye vereceğim

reis farklı bilgisayarda da denedim yine çalışmadı. donglei denemedim direkt kablolu denedim muhtemelen mouse sıkıntılı olduğu için tekrardan 3 tuşa basınca algılamayacaktı. Eğer başka önerin yoksa muhtemelen ürünü garantiye vereceğim
garantiye değil de direkt değişim talep edebilirsiniz

1750279246441.webp

Sorun çözüldü. yukarıda gördüğünüz şekilde firmware güncellemesi yaptım ve fare çalışmaya başladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,842
Üyeler
184,848
Son üye
34kralforce
Geri