Atlantisnet obse hızı tam veremiyor

sefagkts

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
Arkadaşlar türknet kullanıyordum 9mb upload vardı 4k 5k bitrate rahat verebiliyordum. Atlantisnete geçiş yaptım daha yüksek hız verdiği için hız aşşağıda görselde mevcut bu kadar yüksek uploada rağman aşşağıda resimdeki gibi 2.5ya falan düşüyor ful kare kaybı yaptırıyor neden böyle olabilir nasıl çözebilirim

Ekran Görüntüsü (46).png

Ekran Görüntüsü (44).png

Arkadaşlar türknet kullanıyordum 9mb upload vardı 4k 5k bitrate rahat verebiliyordum. Atlantisnete geçiş yaptım daha yüksek hız verdiği için hız aşşağıda görselde mevcut bu kadar yüksek uploada rağman aşşağıda resimdeki gibi 2.5ya falan düşüyor ful kare kaybı yaptırıyor neden böyle olabilir nasıl çözebilirim

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

https://r1ch.net/projects/twitchtest Buradan programı indirip test edermisin? Sonra SS alıp bana cevap olarak ilet birlikte bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek ihtimal bant genişliği kısıtlaması olabilir twitch tarafına. Eğer öyleyse adamlara yazman lazım. Ben aynı sorunu türktell de çektim çözüm bulamadım. Turktelekoma geçtim. Rahatım.

https://r1ch.net/projects/twitchtest Buradan programı indirip test edermisin? Sonra SS alıp bana cevap olarak ilet birlikte bakalım.

Yüksek ihtimal bant genişliği kısıtlaması olabilir twitch tarafına. Eğer öyleyse adamlara yazman lazım. Ben aynı sorunu türktell de çektim çözüm bulamadım. Turktelekoma geçtim. Rahatım.
bu arada yayını kicke vermeye çalışıyordum böyle oluyordu twitche denemedim hiç. Şu testi yapim atcam

1710622505811.png

altta kalan ksıımda hemen hemen aynı

Son düzenleme:
bu arada yayını kicke vermeye çalışıyordum böyle oluyordu twitche denemedim hiç. Şu testi yapim atcam

Alıntıyı görüntüle

altta kalan ksıımda hemen hemen aynı

400mbps upload var iken karşıya 4000kbps göndermesi absürt. Sorunu ekran goruntusu ile birlikte istersen önce Mail olarak ilet. Keza kalite de düşükte. 4000bitrate ile yayın yaparsın ama kumlu olur. 720p yaparsın anca.
1710623142212.png

400mbps upload var iken karşıya 4000kbps göndermesi absürt. Sorunu ekran goruntusu ile birlikte istersen önce Mail olarak ilet. Keza kalite de düşükte. 4000bitrate ile yayın yaparsın ama kumlu olur. 720p yaparsın anca. Alıntıyı görüntüle
Sabit gönderebilse tamam da onu bile yapamıyor :D destek talebi oluşturdum düzeltilmezse iptal edicem 450mb upload veriyor 4mb limit koyuyor dalga geçer gibi

400mbps upload var iken karşıya 4000kbps göndermesi absürt. Sorunu ekran goruntusu ile birlikte istersen önce Mail olarak ilet. Keza kalite de düşükte. 4000bitrate ile yayın yaparsın ama kumlu olur. 720p yaparsın anca. Alıntıyı görüntüle
lan kablom benim bu hızı etkiler mi yoksa sağlayıcı ile alakalı bir durum mu bu?

TurkNet 1000/1000;

1710671312609.png

ISS kaynaklı sorun yaşıyorsun. ISS ile görüş.
Edit: İzmir'deyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,394
Üyeler
184,931
Son üye
Abdurrahman08
Geri