hangi okul zeytinburnu ito fln mıDerslerim kötü olduğundan bölüm dersine ağırlık vermek istiyorum, üniversitesi hedefim de yok.. Nasıl ATP'den AMP'ye geçebilirim? 9. sınıfım.
ne üzerine hocam alanınız merak ettiğimdern soruyorum birde sanırım okul değişikliği gerekiyorMesleki ve teknik anadolu lisesi hocam
LGS seçimlerinde mobilya seçmiştim, sonra pek bana göre olmadığını farkettim, bölüm değiştirmek istiyorum. ATP iken hem derslere ağırlık verildiğinden hem de bölüm değiştirilemediğinden AMP'ye geçmek istiyorum. Pazartesi günü hocalarla konuşacağım.ne üzerine hocam alanınız merak ettiğimdern soruyorum birde sanırım okul değişikliği gerekiyor
muhmetelen dediğim gibi hocam okul değişikliği istiyecekler hocamlarınLGS seçimlerinde mobilya seçmiştim, sonra pek bana göre olmadığını farkettim, bölüm değiştirmek istiyorum. ATP iken hem derslere ağırlık verildiğinden hem de bölüm değiştirilemediğinden AMP'ye geçmek istiyorum. Pazartesi günü hocalarla konuşacağım.
hocalar değilde müdür yardımcısına söylemen lazım sanırım hocaların yetkisi yok çünküLGS seçimlerinde mobilya seçmiştim, sonra pek bana göre olmadığını farkettim, bölüm değiştirmek istiyorum. ATP iken hem derslere ağırlık verildiğinden hem de bölüm değiştirilemediğinden AMP'ye geçmek istiyorum. Pazartesi günü hocalarla konuşacağım.
muhmetelen dediğim gibi hocam okul değişikliği istiyecekler hocamların
Müdür yardımcısına sordum, velimin E-devlet'den yapalabildiğini, okuldan yapamayacaklarını söylediler.hocalar değilde müdür yardımcısına söylemen lazım sanırım hocaların yetkisi yok çünkü
knk zaten 9. sınıfta bölüm dersleri ile alakalı zerre hiç bir şey görmüyorsun en fazla meslek ahlakı ile alakalı şeyler oluyor@M-Q^GÖKTÜRK @oaK´ nakil işlemlerini yapmaya çalıştığımda görseldeki uyarı çıkıyor, ne yapmam lazım, bilginiz var mı?
Lütfen 10. Sınıfı beklemem gerektiğini söylemeyin
Alıntıyı görüntüle
Bizim okulda/sınıfta pazartesi günü FULL TAM GÜN meslek dersi işliyoruz. (Daha doğrusu kitap okuyoruz .) Ve hoca ilk haftadan zibilyon tane alet falan istedi. Onları almazsam 1 yıl fırça çekicem, alırsam en az 300TL gidici.knk zaten 9. sınıfta bölüm dersleri ile alakalı zerre hiç bir şey görmüyorsun en fazla meslek ahlakı ile alakalı şeyler oluyor
ve evet büyük ihtimal 10. sınıf beklicen kdopfks
arada tekrar deneyin hocam şuan yapılamıyor olabilir@M-Q^GÖKTÜRK @oaK´ nakil işlemlerini yapmaya çalıştığımda görseldeki uyarı çıkıyor, ne yapmam lazım, bilginiz var mı?
Lütfen 10. Sınıfı beklemem gerektiğini söylemeyin
Alıntıyı görüntüle