Neler Yeni

ATP'den AMP'ye nasıl geçebilirim?

BGSGP

80+ Bronze
Derslerim kötü olduğundan bölüm dersine ağırlık vermek istiyorum, üniversitesi hedefim de yok.. Nasıl ATP'den AMP'ye geçebilirim? 9. sınıfım.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
Derslerim kötü olduğundan bölüm dersine ağırlık vermek istiyorum, üniversitesi hedefim de yok.. Nasıl ATP'den AMP'ye geçebilirim? 9. sınıfım.
hangi okul zeytinburnu ito fln mı

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,946
İsim
göksel yurtcan

BGSGP

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne üzerine hocam alanınız merak ettiğimdern soruyorum birde sanırım okul değişikliği gerekiyor
LGS seçimlerinde mobilya seçmiştim, sonra pek bana göre olmadığını farkettim, bölüm değiştirmek istiyorum. ATP iken hem derslere ağırlık verildiğinden hem de bölüm değiştirilemediğinden AMP'ye geçmek istiyorum. Pazartesi günü hocalarla konuşacağım.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,946
İsim
göksel yurtcan
LGS seçimlerinde mobilya seçmiştim, sonra pek bana göre olmadığını farkettim, bölüm değiştirmek istiyorum. ATP iken hem derslere ağırlık verildiğinden hem de bölüm değiştirilemediğinden AMP'ye geçmek istiyorum. Pazartesi günü hocalarla konuşacağım.
muhmetelen dediğim gibi hocam okul değişikliği istiyecekler hocamların

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
hocalar değilde müdür yardımcısına söylemen lazım sanırım hocaların yetkisi yok çünkü

BGSGP

80+ Bronze

BGSGP

80+ Bronze
@M-Q^GÖKTÜRK @oaK´ nakil işlemlerini yapmaya çalıştığımda görseldeki uyarı çıkıyor, ne yapmam lazım, bilginiz var mı?

Lütfen 10. Sınıfı beklemem gerektiğini söylemeyin😭
IMG_20230918_193437.jpg

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
@M-Q^GÖKTÜRK @oaK´ nakil işlemlerini yapmaya çalıştığımda görseldeki uyarı çıkıyor, ne yapmam lazım, bilginiz var mı?

Lütfen 10. Sınıfı beklemem gerektiğini söylemeyin😭
Alıntıyı görüntüle
knk zaten 9. sınıfta bölüm dersleri ile alakalı zerre hiç bir şey görmüyorsun en fazla meslek ahlakı ile alakalı şeyler oluyor

ve evet büyük ihtimal 10. sınıf beklicen kdopfks

BGSGP

80+ Bronze
knk zaten 9. sınıfta bölüm dersleri ile alakalı zerre hiç bir şey görmüyorsun en fazla meslek ahlakı ile alakalı şeyler oluyor

ve evet büyük ihtimal 10. sınıf beklicen kdopfks
Bizim okulda/sınıfta pazartesi günü FULL TAM GÜN meslek dersi işliyoruz. (Daha doğrusu kitap okuyoruz :p.) Ve hoca ilk haftadan zibilyon tane alet falan istedi. Onları almazsam 1 yıl fırça çekicem, alırsam en az 300TL gidici.

(300 TL dönemimizde para olmayabilir, ancak boşa mı gitmiş oluyor? Evet, işte bu bana koyuyor.)

Bunu diyorum, çünkü LGS seçimlerinde hazırlıksız, yani hangi meslek nedir ne değildir bilmeden tercih yaptım, mobilya istediğim meslek değil.

(ATP de aynı şekilde, istediğim program değil.)

Neyse yapacak bir şey yok 😥. Desteğiniz için konudaki herkese teşekkürler 🫡.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,946
İsim
göksel yurtcan
Top Bottom