🔥İndirim 🔥🔥 Attack Shark CM03 45x40 Mouse Pad 1000TL🔥🔥

Longteng Huoyun - mpc480 - spirit of aim - lamzu energon - cm03 1500 altı hangisini almak en iyisi olur apex-cod oynuyorum mouse dav3pro

Longteng Huoyun - mpc480 - spirit of aim - lamzu energon - cm03 1500 altı hangisini almak en iyisi olur apex-cod oynuyorum mouse dav3pro
Cm03 şuanda istesende alamazsın haberin olsun. Amazon baba sağolsun saçma sapan bir nedenden alıma kapalı.

Hepsi hybrid. Fiyat ve görünüş olarak baktığımızda fiyatta bu çok daha rekabetçi. Görünüş de size kalmış.

CM02 konusunda hologram olanı görüp almak isteyenler oldu amazona gelmiş ve temudan 200tl daha ucuz. Temuda 5 stok oldu 1189tlye geliyordu vergi ile.
Kalite ve hissiyatı çok iyi 10/9 diyebilirim.
Temizlemesi çok kolay, ıslak mendille siliyorum hemen temizleniyor. Yüzey hala ilk günkü gibi. Alta fotoğrafları ekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
şu mavi olanı nasıl denk getirdin knk

Ben mousepadde çok çok pahalı ürünlere karşıyım açıkçası. Ama size şöyle örnek vereyim ; uzun süre steelseries qck kullandım. Bi kaç ay içinde eskisi gibi kaymıyordu yüzey ve çok kirleniyordu. Tekrar almak zorunda kalıyordum. Şimdi qck fiyatları 600-700tl olduğu yerde bedava ve ömürlük bir ürün. Temizlemesi çok kolay ve zemini direkt tertemiz oluyor kaymak gibi kayıyor. Görünüş konusunda da bence rakibi yok çok zarif çok farklı hologram dolayısıyla. Yani çok fark var. Üstüne gerek var mı kesinlikle yok.
Hocam klasse e spor serisiyle kıyaslarsak hangisi daha iyi , fiyatlar da kafa kafaya

Hepsi hybrid. Fiyat ve görünüş olarak baktığımızda fiyatta bu çok daha rekabetçi. Görünüş de size kalmış.
Mpc480 speed ve 600 liraya alabiliyorum kafamı karıştırdı kötü yorum yapan bı kaç kişi ölmüş tereddute düştüm bı tık

Bu yapı olarak daha kaliteli geldi bana. İkisini de kullandım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Primesiz hesapla almıştı @Cavuskerem
Kendisi ile konuştum hocam artık primesız hesap ilede alınmıyor. Ya fiyat tekrar 730tl nin altına düşecek gümrük limitine takılmaması için yada beklemek lazım sorunun çözülmesi için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,952
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri