MattJohn 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1,748 Dahası Reaksiyon skoru 575 Konum Metaverse İsim Matt John İlgilendiği Kategoriler Teknoloji 3 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 Gurkanpiro yazmış: sensor ve boyut farkı olması lazım Devamı için tıklayın... Hocam günlük kullanım için alıyorum ben, farkını anlamam herhalde? FPS hayatımda oynamam.
Gurkanpiro yazmış: sensor ve boyut farkı olması lazım Devamı için tıklayın... Hocam günlük kullanım için alıyorum ben, farkını anlamam herhalde? FPS hayatımda oynamam.
Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 10,771 3 Eylül 2024 #28 MattJohn yazmış: Hocam günlük kullanım için alıyorum ben, farkını anlamam herhalde? FPS hayatımda oynamam. Devamı için tıklayın... anlamazsın ama fps oyunlarında fark olur
MattJohn yazmış: Hocam günlük kullanım için alıyorum ben, farkını anlamam herhalde? FPS hayatımda oynamam. Devamı için tıklayın... anlamazsın ama fps oyunlarında fark olur
MattJohn 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1,748 Dahası Reaksiyon skoru 575 Konum Metaverse İsim Matt John İlgilendiği Kategoriler Teknoloji 3 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 Benim en çok istediğim şeyler; * Yazılımı olsun tuşlarına istediğim makroyu atayabileyim. * Bataryası uzun gitsin habire şarj etmem gerekmesin. * Siyah olsun, mümkünse RGB olsun yoksa sıkıntı değil.
Benim en çok istediğim şeyler; * Yazılımı olsun tuşlarına istediğim makroyu atayabileyim. * Bataryası uzun gitsin habire şarj etmem gerekmesin. * Siyah olsun, mümkünse RGB olsun yoksa sıkıntı değil.