Çözüldü✓ Attack Shark X3 Pro alınır mı beyler

GGece

80+
Reaksiyon skoru
11
beyler şu an rival 3 kullanıyorum aimime katkısı olur mu ne diyonuz

X3 çok önerilmiyordu. Pro modelini yeni gördüm, bu konuyu görüp de. :D Yorumları da iyi. Bilemedim.

X3 çok önerilmiyordu. Pro modelini yeni gördüm, bu konuyu görüp de. :D Yorumları da iyi. Bilemedim.
neden önerilmiyor? benim rival 3 ün vidaların söktüğüm için alttaki ayakları çok kötü oldu kaymıyo bir de ağır mouse almayı düşünüyorum bu çıktı karşıma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ağır derken sağlam anlamında hafif olması daha iyi

neden önerilmiyor? benim rival 3 ün vidaların söktüğüm için alttaki ayakları çok kötü oldu kaymıyo bir de ağır mouse almayı düşünüyorum bu çıktı karşıma

Çift tıklama mı tab tuşu sorunu mu ne vardı tam hatırlamıyorum. Ama dediğim gibi X3 modeli. Senin sorduğun Pro. Bunda olmayabilir. Ona bir şey demiyorum. Pro modelinin yorumlarında iyi diyorlardı sadece onu gördüm.

Rival 3 77gr, X3 Pro 59gr ağır mouse istiyorsan başka seçeneğe bak ister.

Çift tıklama mı tab tuşu sorunu mu ne vardı tam hatırlamıyorum. Ama dediğim gibi X3 modeli. Senin sorduğun Pro. Bunda olmayabilir. Ona bir şey demiyorum. Pro modelinin yorumlarında iyi diyorlardı sadece onu gördüm.

Rival 3 77gr, X3 Pro 59gr ağır mouse istiyorsan başka seçeneğe bak ister.
sensörlerinde ya da oynayışıma etki edecek bir fark var mı boyut olarak elime oturur mu çok anlamıyorum

bk3633 mcu z1 alın aynısı bı farkı yok

sensörlerinde ya da oynayışıma etki edecek bir fark var mı boyut olarak elime oturur mu çok anlamıyorum

X3 ile Pro aynı MCU kullanılıyorsa çok önerilmiyor. Daha çok Nordic MCU öneriliyor. Daha iyi sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri