- Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimal;membran mı ?
Büyük ihtimal;membran mı ?
199 TL vergisiz hali zaten hocam.Yeni hesap olmasina rağmen vergi dahil 332 tl oluyor ödeme kısmında neden acaba
hissiyatı vs nasıl bu klavyenin ? şuan t60 red switchh kullanıyorum ama çift-eksik-hiç basmama durumu var , hissiyat olarak üzmeyecekse alabilirim. evde rampage membrane var mekanikten sonra bastığımı anlamıyorum.Büyük ihtimal;
Ben vergi dahil fiyatı sandim pardon ama vergi dahil fiyatı başlığa yazarsanız daha iyi olur199 TL vergisiz hali zaten hocam.
Mekanik hisli diye geçiyor, denemediğim için bir şey diyemem gelince bakicaz artık. Bu fiyata kablosuz olması bile yeter almak için bana göre.hissiyatı vs nasıl bu klavyenin ? şuan t60 red switchh kullanıyorum ama çift-eksik-hiç basmama durumu var , hissiyat olarak üzmeyecekse alabilirim. evde rampage membrane var mekanikten sonra bastığımı anlamıyorum.
Benim attığım sayfada satıcı attack shark yazmış fakat freewolf m87 diye klavye göndermiş izlediğim bir videoda. M87 adında bir kaç tane klavye var anladığım kadarıyla. Su videoyu izleyin;burda mekanik demiş, tabii ingilizcem çok yetmedi tam anlamadım
Satıcı attack shark yazmış o yüzden öyle yazdım.bence konuyu düzeltin attackshark değil bu klavye