Joelandkiddo
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
FPS oyunları oynamıyorum düzgün uzun vadede gidecek bir mouse bakıyorum ikisi arasında kaldım hangisi daha iyidir bütçe 1000
Attackshark. x6 bilmiyorum ama x3 te olsa onu tercih ederdim şahsen. X6nın linki var mı bakayımFPS oyunları oynamıyorum düzgün uzun vadede gidecek bir mouse bakıyorum ikisi arasında kaldım hangisi daha iyidir bütçe 1000
ATTACK SHARK X6 49g SUPERLIGHT Fare, Manyetik Şarj İstasyonlu, PixArt PAW3395 Oyun Sensörü, BT/2.4G Kablosuz/Kablolu Oyun Faresi, 26000 DPI, Win11/Xbox için X3 Yükseltilmiş Ofis Fareleri (Siyah) https://amzn.eu/d/0gh9JPdyAttackshark. x6 bilmiyorum ama x3 te olsa onu tercih ederdim şahsen. X6nın linki var mı bakayım
Merak ettiğim nokta parasına değermi ve uzun vadede götürmeliAttackshark. x6 bilmiyorum ama x3 te olsa onu tercih ederdim şahsen. X6nın linki var mı bakayım
Vergi ve kargo ile mi?1500 tl gözüküyor
EvetMerak ettiğim nokta parasına değermi ve uzun vadede götürmeli
Post automatically merged:
Vergi ve kargo ile mi?
Anladım hocam o kadar çıkamam belki ama öneriniz varmı? Yada direkt bu bütçede cobra iş görürmü?
Birde dierya dk61 diye bir klavye var alınır mı? sizce?x3 al geç fiyatının en iyisi şuan
onun yerine geeky gk61 al konusunu açtım speed silver switch al.Birde dierya dk61 diye bir klavye var alınır mı? sizce?
Çok ses yaparmı acaba blue switch gibi birde birsürü varda link atabilir misiniz?onun yerine geeky gk61 al konusunu açtım speed silver switch al.