EmreJAckb
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
- Bütçe
- 1300
Arkadaşlar bu iki mouse arasında kaldım bütçem bukadar FPS oynuyorum şuan viper mini kullanıyorum elim küçük
AJ139 1500 ₺ üzerinde yalnız kargoyla vergiyle falanArkadaşlar bu iki mouse arasında kaldım bütçem bukadar FPS oynuyorum şuan viper mini kullanıyorum elim küçük
Aj139 pro açık adaArkadaşlar bu iki mouse arasında kaldım bütçem bukadar FPS oynuyorum şuan viper mini kullanıyorum elim küçük
Bende tam bunu sorucaktim hocam
Hocam son olarak paylaştığıniz pulsefire nasildir satıcı ok ise bütçemi zorlamadan alıp geçmek istiyorumYok her türlü 139
Bende tam bunu sorucaktim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam son olarak paylaştığıniz pulsefire nasildir satıcı ok ise bütçemi zorlamadan alıp geçmek istiyorum
Ajazz daha iyi 800 TL gibi kısıtlı bir bütçede tercih edilebilir pulsarBende tam bunu sorucaktim hocam
Hocam son olarak paylaştığıniz pulsefire nasildir satıcı ok ise bütçemi zorlamadan alıp geçmek istiyorum
![]()
Pulsar Xlite Ultra Hafif Yüksek Performanslı Gaming Mouse 20000 DPI Optik Sensör PAW3370 / Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Pulsar Xlite Ultra Hafif Gaming Mouse Ürün Açıklaması SON DERECE HAFİF VE SAĞLAM Xlite mouse'u ilk tuttuğunuzda şaşıraksınız. Süper sağlam yapılı ve son derece hafiftir. EN DAYANIKLI BİLEŞENLER Yapının dayanıklı ve istikrarlı olduğundan...shop.connectgame.com.tr