Neler Yeni

Attığım Fotoğraftaki nedir?

BedirhanEfe

80+ Bronze
Buna Kasa fanlarını bağlayabilirmiyim?
163378636517940768340161520045.jpg

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
6 girişli 4 pin RGB kontrolcüsü ve çoğaltıcısı.
Buna fanların dönmesi için gereken gücü sağlayan kabloyu takamazsın, sadece 4 pin RGB konnektörlerini takabilirsin fanların veya LED şeritlerin.

Kasa modeli nedir? MAG FORGE 100M mi?

BedirhanEfe

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna fanların dönmesi için gereken gücü sağlayan kabloyu takamazsın, sadece 4 pin RGB konnektörlerini takabilirsin fanların veya LED şeritlerin.

Evet hocam 100M

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA

adam mucize doktordaki ali vefa gibi tek bakışta neyin ne olduğunu anladı

BedirhanEfe

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam şuan çoklayıcı olmadığı için tek ön fanı bağladım anakarta ama rgbsi çalışmıyor neden olabilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şuan çoklayıcı olmadığı için tek ön fanı bağladım anakarta ama rgbsi çalışmıyor neden olabilir?
Hallettim hocam her şey için teşekkürler

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Fan kablolarını çoklayan bir kablo yok MAG FORGE 100M'de. Tahmin ediyorum ki sadece tek bir kasa fanı girişine sahip bir anakartın var, 1 tane fan kablosunu taktın dönmesi için. Doğru mu?

Ayrıca RGB'sinin çalışmama sebebi kontrolcüye güç gitmemesi. Normalde burada bir kablo olur ve güç kaynağından çıkan SATA güç veya MOLEX kablosuna bağlanır ve enerji alır. Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla da güç kablosu sende kontrolcüye takılı değil.
1633789698308.png

Böyle kasalarda güç kablosu halihazırda işaretli yerde takılı olmuş olur ama sende yok. Ya sen çıkarttın ya da koymayı unuttular. Pek sanmıyorum ama kasanın kutusuna falan bak, belki orada olabilir.

Top Bottom