BedirhanEfe
80+ Bronze
Buna Kasa fanlarını bağlayabilirmiyim?
Evet hocam 100M6 girişli 4 pin RGB kontrolcüsü ve çoğaltıcısı.
Buna fanların dönmesi için gereken gücü sağlayan kabloyu takamazsın, sadece 4 pin RGB konnektörlerini takabilirsin fanların veya LED şeritlerin.
Kasa modeli nedir? MAG FORGE 100M mi?
adam mucize doktordaki ali vefa gibi tek bakışta neyin ne olduğunu anladı6 girişli 4 pin RGB kontrolcüsü ve çoğaltıcısı.
Buna fanların dönmesi için gereken gücü sağlayan kabloyu takamazsın, sadece 4 pin RGB konnektörlerini takabilirsin fanların veya LED şeritlerin.
Hocam şuan çoklayıcı olmadığı için tek ön fanı bağladım anakarta ama rgbsi çalışmıyor neden olabilir?6 girişli 4 pin RGB kontrolcüsü ve çoğaltıcısı.
Hallettim hocam her şey için teşekkürlerHocam şuan çoklayıcı olmadığı için tek ön fanı bağladım anakarta ama rgbsi çalışmıyor neden olabilir?
Fan kablolarını çoklayan bir kablo yok MAG FORGE 100M'de. Tahmin ediyorum ki sadece tek bir kasa fanı girişine sahip bir anakartın var, 1 tane fan kablosunu taktın dönmesi için. Doğru mu?Hocam şuan çoklayıcı olmadığı için tek ön fanı bağladım anakarta ama rgbsi çalışmıyor neden olabilir?