dediğiniz şeyleri bi elektrik mühendisi tanıdığım kullanıyordu monster kullanıyordu onermıyorlar ama ücretsiz servis imkanı vs. var dediğiniz progralar çok fazla güç gerektirmez bence moster alAutocad v , solidworks vb için laptop önerisi yapabilir misiniz bütçe maximum 40k
Monster kullanıp memnun olan arkadaşım yok diyebilirim hepsi saçma sapan sorunlar çıkardı bu tarz programlar için yeterli olabilecek bir laptop arıyorum illa 40k bandında olması gerekmiyordediğiniz şeyleri bi elektrik mühendisi tanıdığım kullanıyordu monster kullanıyordu onermıyorlar ama ücretsiz servis imkanı vs. var dediğiniz progralar çok fazla güç gerektirmez bence moster al
asus tuf lar varMonster kullanıp memnun olan arkadaşım yok diyebilirim hepsi saçma sapan sorunlar çıkardı bu tarz programlar için yeterli olabilecek bir laptop arıyorum illa 40k bandında olması gerekmiyor
dediğiniz programları kullanan bi tanıdığım memnun yani ondan dolayı dedim oyunlarda vs. sıkıntı çıkarıyor orası farklı konudaMonster kullanıp memnun olan arkadaşım yok diyebilirim hepsi saçma sapan sorunlar çıkardı bu tarz programlar için yeterli olabilecek bir laptop arıyorum illa 40k bandında olması gerekmiyor
Dediğiniz doğru kendim için değil de bir arkadaşım için bakıyorum kendisinin pek bir bilgisi yok bu konularda mahcup olmak istemem açıkçası bu programlar için rtx 4050 düşündüm de çok mu uçuk olur acabaasus tuf lar var
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğiniz programları kullanan bi tanıdığım memnun yani ondan dolayı dedim oyunlarda vs. sıkıntı çıkarıyor orası farklı konuda
40 bin tl bütçe varsa sorun olmaz hocam ileriye dönük olurDediğiniz doğru kendim için değil de bir arkadaşım için bakıyorum kendisinin pek bir bilgisi yok bu konularda mahcup olmak istemem açıkçası bu programlar için rtx 4050 düşündüm de çok mu uçuk olur acaba
Bir arkadaşım da baştan sona yenilemek zorunda kaldı laptopunu ses kartından anakarta kadar bir sürü arıza verdiMonster tavsiye etmiyorum ömür boyu bakım diyorlar göz boyuyorlar ama cihazların parça kalitesi o kadar dandik ki ömrü kısa benim 2 kere anakart değişti garantisi bitince de fahiş fiyat istiyorlar.
Teşekkür ederim40 bin tl bütçe varsa sorun olmaz hocam ileriye dönük olur
Lenovolar nasılAsus , msi bunlardan şaşmazdım ben.
Monsterden hallice diyebilirim.Lenovolar nasıl
O zaman asus bakayım biMonsterden hallice diyebilirim.
O zaman asus bakayım bi