Neler Yeni

Atucad ve solidworks vs için laptop önerisi

perseuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yusuf aziz alkaş
Autocad v , solidworks vb için laptop önerisi yapabilir misiniz bütçe maximum 40k

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Autocad v , solidworks vb için laptop önerisi yapabilir misiniz bütçe maximum 40k
dediğiniz şeyleri bi elektrik mühendisi tanıdığım kullanıyordu monster kullanıyordu onermıyorlar ama ücretsiz servis imkanı vs. var dediğiniz progralar çok fazla güç gerektirmez bence moster al

perseuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yusuf aziz alkaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dediğiniz şeyleri bi elektrik mühendisi tanıdığım kullanıyordu monster kullanıyordu onermıyorlar ama ücretsiz servis imkanı vs. var dediğiniz progralar çok fazla güç gerektirmez bence moster al
Monster kullanıp memnun olan arkadaşım yok diyebilirim hepsi saçma sapan sorunlar çıkardı bu tarz programlar için yeterli olabilecek bir laptop arıyorum illa 40k bandında olması gerekmiyor

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Monster kullanıp memnun olan arkadaşım yok diyebilirim hepsi saçma sapan sorunlar çıkardı bu tarz programlar için yeterli olabilecek bir laptop arıyorum illa 40k bandında olması gerekmiyor
asus tuf lar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğiniz programları kullanan bi tanıdığım memnun yani ondan dolayı dedim oyunlarda vs. sıkıntı çıkarıyor orası farklı konuda

perseuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yusuf aziz alkaş
asus tuf lar var

dediğiniz programları kullanan bi tanıdığım memnun yani ondan dolayı dedim oyunlarda vs. sıkıntı çıkarıyor orası farklı konuda
Dediğiniz doğru kendim için değil de bir arkadaşım için bakıyorum kendisinin pek bir bilgisi yok bu konularda mahcup olmak istemem açıkçası bu programlar için rtx 4050 düşündüm de çok mu uçuk olur acaba

elemin

80+ Bronze
Monster tavsiye etmiyorum ömür boyu bakım diyorlar göz boyuyorlar ama cihazların parça kalitesi o kadar dandik ki ömrü kısa benim 2 kere anakart değişti garantisi bitince de fahiş fiyat istiyorlar.

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Dediğiniz doğru kendim için değil de bir arkadaşım için bakıyorum kendisinin pek bir bilgisi yok bu konularda mahcup olmak istemem açıkçası bu programlar için rtx 4050 düşündüm de çok mu uçuk olur acaba
40 bin tl bütçe varsa sorun olmaz hocam ileriye dönük olur

perseuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yusuf aziz alkaş
Monster tavsiye etmiyorum ömür boyu bakım diyorlar göz boyuyorlar ama cihazların parça kalitesi o kadar dandik ki ömrü kısa benim 2 kere anakart değişti garantisi bitince de fahiş fiyat istiyorlar.
Bir arkadaşım da baştan sona yenilemek zorunda kaldı laptopunu ses kartından anakarta kadar bir sürü arıza verdi

40 bin tl bütçe varsa sorun olmaz hocam ileriye dönük olur
Teşekkür ederim

Top Bottom