Atx Kasamı Mini Atx Kasamı hangisini kullanmalıyım ?

yok estafurullah sıvı sogutma var dedin bende yok dedim :D bu arada 280mm her türlü suvudan daha kalitelidir noctua
Corsair Hydro H100i SE derim tek geçerim reis

Noctua Fuma2 Dark rock pro4 bu 3 modeli kullandım şu saatden sonra sıcvı sogutma elimi bile sürmem bedava verseler bile.
Hocam eğri duralım doğru konuşalım. 20K veya üstü bir sisteminde herkes sıvı soğutması veya custom sıvı soğutması olsun ister. Kimsenin umrunda bile olmaz kule tipi soğutmalar.

Hocam eğri duralım doğru konuşalım. 20K veya üstü bir sisteminde herkes sıvı soğutması veya custom sıvı soğutması olsun ister. Kimsenin umrunda bile olmaz kule tipi soğutmalar.
Tamamen kişinin düşüncesi ile değişir kartın hesap kesim tarihi geçsin kart yer acılsın alabilirsem 1 adet 3070alıcam 7k yha 11.875tl kasa+monütör hallettim toplam 19k lık sistem olmus oldu bence sogu sıvı sogutucudan daha sessiz daha serin calısıyor :destetiklik benım için okada ronemli değil. Misal ekran kartının altına 2 adet fan koyucam fan calısmasa bile 30 35 araı takılır oyunlarda da serin calısır kasanın onunede 3 adet fan koycam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,287
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri