atxArkadaşlar PC toplayacağım ama Atx ve midAtx farkı nedir yani midAtx alsam ne olur alacağım kart b550tuf wifi modeli 1569tl yoksa Atx versiyonunumu almalıyım asus tuf x570 2.100tl
2000 tl vermek istemiyorum ne farki var onu soruyorum
Wifi lazım kablo ile uğraşmak istemiyorum önerebileceğiniz wifi lı anakart varmıdır"midAtx" değil o, Micro-ATX .
ATX ile Micro-ATX form faktörüdür, aralarındaki fark ise Micro-ATX anakartlar daha küçüktür, bu kadar.
TUF GAMING B550-PLUS almak yerine MAG B550 TOMAHAWK bile alabiliyorsun, fiyatı uçmuş gitmiş.
TUF GAMING X570-PLUS almak yerine de ROG STRIX B550-E GAMING alırsın çok daha iyi olur.
Sana önerim eğer o kadar fazla iyi VRM'e gerek duymuyorsan B550-A PRO alıp geçmen, çünkü VRM'i gayet yeterli ve diğer özellikler olarak da güzel.
Ben bian kendimden şüphe ettim acaba kasadanmı bahsediyor diye"midAtx" değil o, Micro-ATX .
ATX ile Micro-ATX form faktörüdür, aralarındaki fark ise Micro-ATX anakartlar daha küçüktür, bu kadar.
TUF GAMING B550-PLUS almak yerine MAG B550 TOMAHAWK bile alabiliyorsun, fiyatı uçmuş gitmiş.
TUF GAMING X570-PLUS almak yerine de ROG STRIX B550-E GAMING alırsın çok daha iyi olur.
Sana önerim eğer o kadar fazla iyi VRM'e gerek duymuyorsan B550-A PRO alıp geçmen, çünkü VRM'i gayet yeterli ve diğer özellikler olarak da güzel.
Asus rog strix b550 f gaming wifi aynı modeli alıcam2000 TL vermek istemiyorum ne farki var onu soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wifi lazım kablo ile uğraşmak istemiyorum önerebileceğiniz wifi lı anakart varmıdır
Sinerji'de B550M PRO-VDH WIFI modeli var, VRM olarak B450 TOMAHAWK MAX ile aynı.Wifi lazım kablo ile uğraşmak istemiyorum önerebileceğiniz wifi lı anakart varmıdır
Valla parca parca alıp bir şeyler yapmaya çalışacağım ama 5 3600 alicam gibiSinerji'de B550M PRO-VDH WIFI modeli var, VRM olarak B450 TOMAHAWK MAX ile aynı.
İşlemci olarak ne kullanacaksın ve sistemin diğer parçaları nedir?
MSI B550M PRO-VDH WiFi 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
MSI B550M PRO-VDH WiFi 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu yeterli olur hayli hayli ama daha iyi anakart istersen daha yüksek modellere bakabilirsin.Valla parca parca alıp bir şeyler yapmaya çalışacağım ama 5 3600 alicam gibi
Ya wifi önemli b550 çipset önemli bide uzun süre götürürse güzel olur sonradan amd 4.nesil işlemciye gecicegimBu yeterli olur hayli hayli ama daha iyi anakart istersen daha yüksek modellere bakabilirsin.
Bu anakarttaki VRM kalitesi Ryzen 7 4700X'e de yeterli olur dostum, sorun yok.Ya wifi önemli b550 çipset önemli bide uzun süre götürürse güzel olur sonradan amd 4.nesil işlemciye gecicegim
Valla reis iyi olsun soğutması fln güzel olsun anakarta para harcicam uzun soluklu bir sistem istiyorum çünküBu anakarttaki VRM kalitesi Ryzen 7 4700X'e de yeterli olur dostum, sorun yok.
Ama dediğim gibi VRM sıcak olmasın, daha iyi özelliklere sahip anakartım olsun diyorsan üst modellere bakabilirsin.
MAG B550M MORTAR da öneririm, ama Wi-Fi'lı modeli.
Hem VRM'i iyi hem de diğer özellikleri iyi.
Anakart için bütçen nedir tam olarak?Valla reis iyi olsun soğutması fln güzel olsun anakarta para harcicam uzun soluklu bir sistem istiyorum çünkü