Audi A5 Cabrio nasıldır?

aalpa

80+
Reaksiyon skoru
121
Arkadaşlar uzun bir süredir babamla bir iddiamız vardı eğer yıl bitmeden internetten 1 milyon tl üstü satışa ulaşabilirsem araba alacaktı (Samsung Mağazamız var onun ürünleri için) ve şu saniye itibari ile 1.1m oldu aklımdaki ise A5 Cabrio full paket arabanın özellikle Cabrio olmasını istiyorum önerileriniz var mıdır başka inceleme bulmadım da hakkında. Bütçe 1m-2m

Çok iyi araba aslında ama satılmıyor pek piyasası da yok

Çok iyi araba aslında ama satılmıyor pek piyasası da yok
Hocam sıfır alacağım bugün bakmaya gidiyorum zamlar gelmeden full paket sürüş istemiştim eğer beğenirsem inşallah bugün akşama doğru almış olurum veya pazartesine

Güzel araç ama piyasası yavaş işliyor.

Alınmaz
Git Porce Taycan al rahatına bak.

Arkadaşlar uzun bir süredir babamla bir iddiamız vardı eğer yıl bitmeden internetten 1 milyon TL üstü satışa ulaşabilirsem araba alacaktı (Samsung Mağazamız var onun ürünleri için) ve şu saniye itibari ile 1.1m oldu aklımdaki ise A5 Cabrio full paket arabanın özellikle Cabrio olmasını istiyorum önerileriniz var mıdır başka inceleme bulmadım da hakkında. Bütçe 1m-2m
Fiyatını haketmiyor

Bütçe nedir? Birde elektrikli düşünüyor musunuz? Etron taycan yasa EQC 400 gibi elektrıklı premıum araçlarda tercih edilebilir

a5 cabrionun en büyük dezavantajı Hardtop zamanla tavandan su alması ve Tamirinin çok zor olması Değişim maliyetinin İnanılmaz yüksek olması aracın hakketiği değeri düşürüyor malesef. Bu yüzden alma düşünceniz varsa kapalı otoparkınız ve sadece güneşli havalarda yolculuk etmelisiniz.

ben e tron alırdım kesinlikle bu arada ama elektrikli düşünmüyor olabilirsiniz o zaman tt bakardım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,130
Üyeler
187,782
Son üye
barisjk
Geri