Öneri AUDİO TECHNİCA ATH M50X Yazılı İnceleme

Niaron

80+
Reaksiyon skoru
151
Empedans:38 ohm
Akustik:Kapalı
Driver:45mm neodimyum mıknatıs sistemi ve CCAW ses bobinleri
Frekans Aralığı:15-28000hz
Kablo ile beraber ağırlığı:341 gram
--------------------------------------------------------------------------
Tasarım:Genellikle plastik bir yapı ve metal kafa bantı var katlanıp taşıma çantası ile heryere götürebiliyorsunuz ve kulaklık kablosu çıkarılabiliyor 6.35mm adaptör ile ses kartınıza takabilirsiniz tüm kablolar adaptörsüz 3.5mm
Konfor:Benim gibi sıcak biryerde yaşıyorsanız konforlu olduğunu söyleyemem kafayı çok sıkıyor kulak pedleri deri benzeri bir yapıda ve kulağı çok terletiyor konfor için alınacak en son kulaklıklardan birisi.
Sürülebilirlik:İstediğiniz herşeyden sürebilirsiniz Telefon,Laptop,Bilgisayar hepsinde istediğiniz sesi alabilirsiniz ama iyi bir ses kartı ile tam performansını verebiliyor.
Ses:
Baslar: Baslardaki istediğiniz tüm frekansları duyabilirsiniz ancak baslar biraz boostlanmış.
Midler:Bana gayet yeterli ve temiz geldi ancak low mid frekanslar kısılmış ancak ben hissetmedim fazla.
Tizler:Gayet temiz ancak tizler biraz yükseltildiği için bazen sesler jilet gibi gelebiliyor müzik yaparken bazı hi-hatleri dinlemeye çalıştığımda sanki kafama kafama vuruyor hi-hatler.
Soundstage-Ses genişliği:İşte kulaklığın tırt olduğu nokta burası sesler çok dar hiçbir genişlik yok eğer oyun oynıyacaksanız ya da orkestral müzik vs. dinliyecekseniz kesinlikle bu kulaklığı önermem diğer M serisi kulaklıklarda bu ses genişliğine sahip(M20x-M30X-M40x vs.)
100₺ kulakiçi kulaklıklarda aynı ses genişliğine sahip neredeyse.
Ses engellemesi ve dışardan gelen sesi azaltması: Bu konuda gayet başarılı eğer çok yüksek volüm ile açmadıysanız ses dışarı kaçmaz ve çok yüksek sesli konuşan(Bağıran) biri yoksa duymazsınız.
Önerdiğim Kullanım Alanları: Kayıt,Vokal Mix,Az enstrümanlı mixler.

Ekler

• 9592946_800.webp
    9592946_800.webp
    16.5 KB · Hit: 113
  • IMG_20200323_180707.webp
    IMG_20200323_180707.webp
    7.3 KB · Hit: 106
Son düzenleme:
Geri