3'ü de sepete eklenebiliyor, Amazon satıcılı ve göndericili.
20TL kârla gider.al sata gider mi
Şu aulamıdır nedir forumdaki sürekli konusu açılıyor gına geldi artık filtre yok mu şu markanın konularını engellemek için?
O kadar itici gelmeye başladı ki sinir bozuyor cidden.
Edit: He birde ajax mıdır yanlışta yazmış olabilirim birde o var. Temu konusuna girmiyorum bile.
Eee komik olan ne?
Sürekli konusunun açılma sebebi ucuz ve performanslı olması. Yoksa özellikle para basılıp açılmıyor konular merak etme. Rahatsız oluyorsan saçma bir sebep yüzünden oluyorsun.Şu aulamıdır nedir forumdaki sürekli konusu açılıyor gına geldi artık filtre yok mu şu markanın konularını engellemek için?
Edit: He birde ajax mıdır yanlışta yazmış olabilirim birde o var. Temu konusuna girmiyorum bile.
Gerginim biraz.Sürekli konusunun açılma sebebi ucuz ve performanslı olması. Yoksa özellikle para basılıp açılmıyor konular merak etme. Rahatsız oluyorsan saçma bir sebep yüzünden oluyorsun.
Gerilme, değerlendir. En fiyat performans konulara kızıyorsan, burayı doğru değerlendirmiyor olabilirsin.Gerginim biraz.
Sıcak fırsat bakalım diyoruz arada gına geldi şu markalardan.
Şu aulamıdır nedir forumdaki sürekli konusu açılıyor gına geldi artık filtre yok mu şu markanın konularını engellemek için?