Aula F75 Artık Satılmayacak!

Ne klavyeymiş be birader 1k ya sanki mekanık klavye yok ne konusuldu ya. 500 kere denk geldım gene de almadım.
100 liraya gamenote klavye almıstım 3 yıldır kullanıyorum taş gibi ilk günkü gibi

Ne klavyeymiş be birader 1k ya sanki mekanık klavye yok ne konusuldu ya. 500 kere denk geldım gene de almadım.
100 liraya gamenote klavye almıstım 3 yıldır kullanıyorum taş gibi ilk günkü gibi
1000 liraya rgb mekanik kablosuz malzeme kalitesi iyi başka klavye göstersene şuanda satılan? Ki 1000 lira da değil alanların çoğu 700-800 liraya aldı kuponla

1000 liraya rgb mekanik kablosuz malzeme kalitesi iyi başka klavye göstersene şuanda satılan? Ki 1000 lira da değil alanların çoğu 700-800 liraya aldı kuponla
Bana göre RGB olması da, kablosuz olması da önemli değil, bu yüzden kendi düşüncelerimi yazdım sadece. 100 liralık klavye kullanıyorum dediğim gibi benimki sadece kendi fikirlerim

Aynen öyle... Forumda 12 tane alan biri vardı şuan havuzlu villasının önünde yatıyla tatil yapıyordur 🙂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yavaş.
Ne 12 si yüzden fazla alan bildiklerim var al sat yapmak için alan fırsatçı çok bizim ülkede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana göre RGB olması da, kablosuz olması da önemli değil, bu yüzden kendi düşüncelerimi yazdım sadece. 100 liralık klavye kullanıyorum dediğim gibi benimki sadece kendi fikirlerim
İhtiyaca göre değişir tabii gerek yok yoksa almayada gerek yok ama bu fiyat sahasında çok iyi bir rakamdı ihtiyacı olan kişiler için

Bunlar iyi günlerimiz temu dan bide ücretsiz kargo bitsin aula gibi fırsatları nah buluruz

Bunlar iyi günlerimiz temu dan bide ücretsiz kargo bitsin aula gibi fırsatları nah buluruz
Vermesinler bizim yam yam millete yaranılmaz sağlam ürünleri bozuk diye iade etmeye çalıştılar hep belki o yüzden bile kalkmış olabilir

Aula yetkilisi olsam üretmeye sürekli devam ederim Türkiye diye bir ülke var çatır çatır alıyorlar diye :D

Alamayanlara geçmiş olsun üretimden kalktı yazıyor ajazz gibi gelmez artık aula da
IMG_4945.jpeg

Geri