Yardım Aula F75 Bozuluyor Yardım

Beyler 10 gundur klavye gecıkıyo yazarken oyun oynarken basıyorum tusa bazen algılamıyo bazen ıse gec basıyo w basıyorum mesela 2 sanıye sonra basıyo ama her zaman olmuyo nadıren mesela suan bunu yazarken olmadı demın lolde chat atarken baya oldu yanı bu klavye bozulursa cok kotu olur ya yapabılecegım bırsey var mı?
Aynısını başka bi klavyede yaşadım belli bi zamandan sonra öle oluyor Bazen geç basıyor bazen çok erken basıyor kronik bi sıkıntı ne yazıkkı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kabloluydu benimki ama

Hocam kulaklığın dongle'ı ve bt alıcısı mevcut gerisi kablo.
onlarla çakışıyor muhtemelen 2.4 ghz ağı. onların dongle larından uzak bir yere koyun klavyeninkini

direkt kablolu kullanıyorum kafam rahat.

Uzaklıkla alakalı 159 pro geldikten sonra bi kere yaşadım eger usb uzatıcınız vesaire varsa yaşayacağınız sanmam

bende de f75 var klavyeyi kablosuz kullanmayı sevmiyorum bende

Beyler 10 gundur klavye gecıkıyo yazarken oyun oynarken basıyorum tusa bazen algılamıyo bazen ıse gec basıyo w basıyorum mesela 2 sanıye sonra basıyo ama her zaman olmuyo nadıren mesela suan bunu yazarken olmadı demın lolde chat atarken baya oldu yanı bu klavye bozulursa cok kotu olur ya yapabılecegım bırsey var mı?
Hocam valla 5-6 metre uzaktan arada duvar varken basıyor yarım metre uzaklıkta takılma yapabiliyor yalnız bende Arctis 1 wireless hs80max bide 159 apex takılı olduğu için bi nebze normal karşılıyorum.

aynısını bir kez yaşadım şarja taktım yarım saat şarj doldurdum düzeldi şarjı bitmeye yakın yaşanıyor bu sorun

Ben de Akko 3084B kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum. Sebebinin ise diğer arkadaşların da dediği gibi ortamdaki diğer 2.4 GHz cihazlar olduğunu düşünüyorum. Çünkü aynı zamanda Darmoshark M3 ve Razer Barracuda X de kullanıyorum. Bu cihazlar da 2.4 GHz frekans bandını kullandığı için muhtemelen çakışıyorlar. Ancak aklıma takılan bir kısım var. Klavyede olan bu sorunu kulaklıkta veya farede bir kere bile yaşamadım. Neden sadece klavyede olduğunu hala çok merak ediyorum. Ayrıca modem, bilgisayarın yanındaysa onun da etkilediğini düşünüyorum. Sonuçta modemler de 2.4 GHz ve 5 GHz frekans bandını kullanıyor.

Benim aula klavyede d tuşunun Rgb si bozuldu. Bazı renkleri vermiyor. Mesela beyaz renk açınca sarımsı yanıyor, Mor renkte kırmızımsı, mavi renkte yeşilimsi gibi bu sorunu yaşayan var mı hiç. Çözümü var mıdır

Ben de Akko 3084B kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum. Sebebinin ise diğer arkadaşların da dediği gibi ortamdaki diğer 2.4 GHz cihazlar olduğunu düşünüyorum. Çünkü aynı zamanda Darmoshark M3 ve Razer Barracuda X de kullanıyorum. Bu cihazlar da 2.4 GHz frekans bandını kullandığı için muhtemelen çakışıyorlar. Ancak aklıma takılan bir kısım var. Klavyede olan bu sorunu kulaklıkta veya farede bir kere bile yaşamadım. Neden sadece klavyede olduğunu hala çok merak ediyorum. Ayrıca modem bilgisayarın yanındaysa onun da etkilediğini düşünüyorum. Sonuçta modemler de 2.4 GHz ve 5 GHz frekans bandını kullanıyor.
Mouse da hadi hissetmezsin kulaklıkdada hadi neyse ama klavyede hissediliyor

Mouse da hadi hissetmezsin kulaklıkdada hadi neyse ama klavyede hissediliyor
Bir anormallik olsa kulaklıkta gecikme olabilir veya seste bozulmalar yaşanabilir. Kulaklıktaki anormalliği bir şekilde fark etmediğimi varsaysak bile faredeki gecikme en az klavyedeki kadar hissedilebilir olur. İmleci sürüklerken bir kere bile geciktiğini hatırlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,670
Üyeler
186,089
Son üye
Mecbiyu
Geri