Yardım Aula F75 dongle kaybettim

ErenErk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Aula f75 dongle kaybettim, muhtemelen anakartı vatan bilgisayar garantiye gönderirken takılı bıraktım ama emin değilim, yerine koyabileceğim bir şey veya tedarik edebileceğim, satın alabileceğim her hangi yer var mı acaba? ya da vatana ne şekilde nereden sorabilirim

Geçen sene herkesle birlikte temudan almıştım bu arada

Aula f75 dongle kaybettim, muhtemelen anakartı vatan bilgisayar garantiye gönderirken takılı bıraktım ama emin değilim, yerine koyabileceğim bir şey veya tedarik edebileceğim, satın alabileceğim her hangi yer var mı acaba? ya da vatana ne şekilde nereden sorabilirim

Geçen sene herkesle birlikte temudan almıştım bu arada
gittiğiniz vatan şubesini bir arayın isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablolu kullan bi kaybın olmaz ki
adam bunu zaten kablosuz olduğu için almış kaybı olamayacksa kablolu bir klavyede alırdı saçma bir yorum olmuş

ikinci el sitelerinde olabilir ama çok zor ihtimal. 150 200 liraya Bluetooth dongle alıp kullanırsın en kötü.

ikinci el sitelerinde olabilir ama çok zor ihtimal. 150 200 liraya Bluetooth dongle alıp kullanırsın en kötü.
Bluetooth bağlantısı dongle gibi gecikmesiz olmaz ama değil mi, fark hissedilir derecede mi olur fps oyunlarında

gittiğiniz vatan şubesini bir arayın isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adam bunu zaten kablosuz olduğu için almış kaybı olamayacksa kablolu bir klavyede alırdı saçma bir yorum olmuş
sadece pc üzerinde kullandığını varsayarak bu tarz bi yorum yaptım bende de kabosuz klavye var kablolu kullanıyorum konforda sıkıntı da yaratmıyor kendimden bildiğim için birsürü uğraş yerine kablolu kullanım tercih ederdim

Klavyeyi temudan almıştım hocam, simdi baktim da gaming.gen.tr de satmaya başlamış, acaba yetkili satıcı gibi bir şeyse yardımcı olabilirler mi dongle için
Temudanaa sıkıntı bir soeunda ücret isteyebilirler

aynı klavye modelinin donglesi olsa bile çalışmaz yüksek ihtimalle ne yazıkki. bende aynı model 2 kol var bazen yanlışlıkla kutulara koyarken dongle karıştırıyorum kollar çalışmıyor birbirinin donglelarıyla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,285
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri