ne gibiaula f75 aldım sizce iade etmelimiyim incelemelerde garip grup şeyler duydumda klavye bana 1086 tl ye geldi bu arada
Beğenmediyseniz iade edin neden konu açtınız hocam.aula f75 aldım sizce iade etmelimiyim incelemelerde garip grup şeyler duydumda klavye bana 1086 tl ye geldi bu arada
hocam sizce değer mi bilgi almak için açtım stoklar az vardı direk aldımBeğenmediyseniz iade edin neden konu açtınız hocam.
adam klavyeye bastırınca baya bi esniyor ve rgb konumlandırması bazı klavyelerde farklıymışne gibi
esneme olayı flex cut sayısı çok fazla olduğu için oluyor buna yapılabilecek bi şey yok zaten. Rgb konumu da bazılarında south bazılarında north facing olarak geldi ama bu da klavyenin herhangi bir açıdan performansını etkileyen bir şey değil. Hatta south olanlar daha iyi sanırımhocam sizce değer mi bilgi almak için açtım stoklar az vardı direk aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
adam klavyeye bastırınca baya bi esniyor ve rgb konumlandırması bazı klavyelerde farklıymış
Siz iade edin kendileri alsınlar diye iade et diyenler felan olacaktır takma miss gibi klavye sakın iptal etme o fiyata daha iyisi yokaula f75 aldım sizce iade etmelimiyim incelemelerde garip grup şeyler duydumda klavye bana 1086 tl ye geldi bu arada
Sipariş verdikten 10-15 gün sonra geliyorbişe sorucam sizce kaç güne gelir
İade etme, sorun yaşarsan iade edersinaula f75 aldım sizce iade etmelimiyim incelemelerde garip grup şeyler duydumda klavye bana 1086 tl ye geldi bu arada
benim süreç ortalama bu şekilde kankam hala bekliyorum bendebişe sorucam sizce kaç güne gelir