Neler Yeni

Yardım Aula f75 kargo olayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
syl
Kargo şirketi hangisi iyidi benimki araçla geliyor hızlı gelirmi

şahin doğan

80+ Platinum
MNG, Aras ve PTT ile geliyor galiba. MNG>Aras>PTT sıralaması. MNG gümrükten en hızlı çıkan, Aras 2-3 gün sürüyormuş, PTT yi bilmiyorum ama PTT'nin şubeden getirme hızı çinden gelme hızı ile aynı diyorlardı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Oğuz Tutkun
Benimki MNG ile geliyor. Temu'da gösteriyor firmayı hocam

MNG, Aras ve PTT ile geliyor galiba. MNG>Aras>PTT sıralaması. MNG gümrükten en hızlı çıkan, Aras 2-3 gün sürüyormuş, PTT yi bilmiyorum ama PTT'nin şubeden getirme hızı çinden gelme hızı ile aynı diyorlardı :D
Mng arastan iyi çok doğru PTT zaten dünyanın en kötü kargosu sanırım

şahin doğan

80+ Platinum

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
7 kasımda verdim siparişi yarın geliyor aras kargoyla. daha dün gümrükten çıktı kargo

şahin doğan

80+ Platinum
7 kasımda verdim siparişi yarın geliyor aras kargoyla. daha dün gümrükten çıktı kargo
Gümrükte kaç gün kaldı? Benim bu gece 5'de havalimanına ulaşmış gümrükten geçmeye hazırlanıyor diyor. Aras benimki de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç gündür bekliyordun?
11 Kasım Pazartesi akşamı sipariş verdim.

merbaamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Şahin
yapmayın hocam sdhbfsajdh şuan PTT den kargom var bi tanede MNG var. MNG'yle aynı anda TR ye girip gümrükten çıktı şuan geliyor veya şubeye teslim olacak sanırım.

Syphex01

80+
Hocam PTT getiriyorsa Allah sabır versin 2 Kasım'da verdiğim ürün hala elime ulaşmadı sen düşün artık

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Erdoğan Aktaş
evet aga ya niğde de oturuyorum ptt hariç hepsi niğde ye geldiği gün dağıtılıyor Türkiyenin herhangi bir yerinden 2. gün elimde max 3 ptt min 10

Top Bottom