AULA F75 KLAVYE NEDİR?

Tuş sesi olarak mı? Pek takıntılı değilim o tarz şeylere sadece özellikler önemli benim için
Hayır, hissiyat olarak da. Sıfır yay sesi, hot swap sayesinde uzun ömür, çift tıklama derdi yok. Keycapsleri ve kasası da gerçekten sağlam. Aulayı 800tllik bir klavye değil 2.5-3klık bir klavye olarak yorumla. Fiyatı öyle çünkü, temuda hayır niyetine dağıttılar o fiyattan xd

images.jpg

Tiktokta olsun instada olsun bu forum veya başka forumlarda olsun aula f75 diye bir akım var klavyeye baktığımda ucuz dandik bişeye benziyor görünüş olarak ama herkes alıyorsa vardır bir bildikleri dedim çoğu zaman. Kendi klavyem razer blackwidow v3 tenkeyless bu klavyeden aula f75e geçmemin ne gibi bir artısı veya eksisi olur? Sizce geçmelimiyim?
Görünüşüne ucuz dandik diyorsan sen ne kullanıyorsun merak ettim.

Tiktokta olsun instada olsun bu forum veya başka forumlarda olsun aula f75 diye bir akım var klavyeye baktığımda ucuz dandik bişeye benziyor görünüş olarak ama herkes alıyorsa vardır bir bildikleri dedim çoğu zaman. Kendi klavyem razer blackwidow v3 tenkeyless bu klavyeden aula f75e geçmemin ne gibi bir artısı veya eksisi olur? Sizce geçmelimiyim?
dandik mi pu hahaha komik valla daha önce razer blackwidow v3 kullanmış biri olarak elinde ki ürün de pek kaliteli sayılmaz custom klavye keyfi bir başka :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,141
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri