Neler Yeni

AULA F75 KLAVYE NEDİR?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,025
İsim
yusuf ecer
Tuş sesi olarak mı? Pek takıntılı değilim o tarz şeylere sadece özellikler önemli benim için
Hayır, hissiyat olarak da. Sıfır yay sesi, hot swap sayesinde uzun ömür, çift tıklama derdi yok. Keycapsleri ve kasası da gerçekten sağlam. Aulayı 800tllik bir klavye değil 2.5-3klık bir klavye olarak yorumla. Fiyatı öyle çünkü, temuda hayır niyetine dağıttılar o fiyattan xd

Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Hüseyin
images.jpg

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
Tiktokta olsun instada olsun bu forum veya başka forumlarda olsun aula f75 diye bir akım var klavyeye baktığımda ucuz dandik bişeye benziyor görünüş olarak ama herkes alıyorsa vardır bir bildikleri dedim çoğu zaman. Kendi klavyem razer blackwidow v3 tenkeyless bu klavyeden aula f75e geçmemin ne gibi bir artısı veya eksisi olur? Sizce geçmelimiyim?
Görünüşüne ucuz dandik diyorsan sen ne kullanıyorsun merak ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eren Ali ŞEN
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Futbol, Hentbol, Basketbol, bilgisayarlı ve Genel Muhasebe, Fizik
Tiktokta olsun instada olsun bu forum veya başka forumlarda olsun aula f75 diye bir akım var klavyeye baktığımda ucuz dandik bişeye benziyor görünüş olarak ama herkes alıyorsa vardır bir bildikleri dedim çoğu zaman. Kendi klavyem razer blackwidow v3 tenkeyless bu klavyeden aula f75e geçmemin ne gibi bir artısı veya eksisi olur? Sizce geçmelimiyim?
dandik mi pu hahaha komik valla daha önce razer blackwidow v3 kullanmış biri olarak elinde ki ürün de pek kaliteli sayılmaz custom klavye keyfi bir başka :D

Top Bottom