Usual1y 80+ Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 228 Dahası Reaksiyon skoru 45 İsim Toprak Yüksel 29 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar aula klavyeye tuş atama yapmak istiyorum. Tuşa basınca ing klavye ve türkçe arasında geçiş için. Böyle bir şey yapılabilir mi yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
Arkadaşlar aula klavyeye tuş atama yapmak istiyorum. Tuşa basınca ing klavye ve türkçe arasında geçiş için. Böyle bir şey yapılabilir mi yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
K KediSever 80+ Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 219 Dahası Reaksiyon skoru 78 İsim Efta 29 Kasım 2024 #3 Windows+space tuşlarına basarak hızlı geçiş yapabilirsin. Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Kasım 2024 ssdcanavari yazmış: ctrl shift yapınca geçer Devamı için tıklayın... Bu kısayolu ilk sefa duydum
Windows+space tuşlarına basarak hızlı geçiş yapabilirsin. Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Kasım 2024 ssdcanavari yazmış: ctrl shift yapınca geçer Devamı için tıklayın... Bu kısayolu ilk sefa duydum
Usual1y 80+ Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 228 Dahası Reaksiyon skoru 45 İsim Toprak Yüksel 29 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Çok sağolun yardım için Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Kasım 2024 KediSever yazmış: Windows+space tuşlarına basarak hızlı geçiş yapabilirsin. Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Kasım 2024 Bu kısayolu ilk sefa duydum Devamı için tıklayın... o ne işe yarıyor ben de bilmiyorum hocam
Çok sağolun yardım için Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Kasım 2024 KediSever yazmış: Windows+space tuşlarına basarak hızlı geçiş yapabilirsin. Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Kasım 2024 Bu kısayolu ilk sefa duydum Devamı için tıklayın... o ne işe yarıyor ben de bilmiyorum hocam