Valla yurt dışından 2 klavyeden birini getirtirdim ya Akko'nun manyetik switchleri ya da Wooting klavye.Link bozuktu düzelttim magnetic benimkisi
Valla yurt dışından 2 klavyeden birini getirtirdim ya Akko'nun manyetik switchleri ya da Wooting klavye.Link bozuktu düzelttim magnetic benimkisi
Olaya öyle bakma buna şimdi kim 5-6k verir?Aluminyum kasa: tabii efendim.
Parası olan verir rekabetçi oyunlarda ciddi düşünen alır.Olaya öyle bakma buna şimdi kim 5-6k verir?
M5w lazım banaMonsgeek m1w-sp he
Valla param var ama hayatta vermem klavye yani bu mouse veya kulaklık değil elime almıyorum sabit duruyor zevk meselesi tabiParası olan verir rekabetçi oyunlarda ciddi düşünen alır.
M5w lazım bana
Varmı ayni kalıte 108 tuşlu versiyon.
Yani manyetik switch dışında ben de o kadar vermem.Valla param var ama hayatta vermem klavye yani bu mouse veya kulaklık değil elime almıyorum sabit duruyor zevk meselesi tabi![]()
Bu ara hepiniz video atıyorsunuz kafayı yedim iyiceMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani manyetik switch dışında ben de o kadar vermem.
switch iValla param var ama hayatta vermem klavye yani bu mouse veya kulaklık değil elime almıyorum sabit duruyor zevk meselesi tabi![]()
yani öyle mouse daha çok önemli mouse için 5-6 k verilir oyununu etkiler ama klavye de custom zevk harici bir şey değişmes diye düşünüyorum
Yani manyetik switch dışında ben de o kadar vermem.
1500 TL'ye satıyorsan alayım.Mnayetik switch diyor herkes sıfır vgn atk75 satıyom ilgilenen yok nasıl oluyo xD
git al1500 TL'ye satıyorsan alayım.