750 den falan gider benceO değil de stoğu görünce düşünmeden bastım full siyahın içinde bir melek olacak bunun rengini değişebiliyormuyuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatırlamıyorum tam ama 500tl flndı sanırım
750 den falan gider benceO değil de stoğu görünce düşünmeden bastım full siyahın içinde bir melek olacak bunun rengini değişebiliyormuyuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatırlamıyorum tam ama 500tl flndı sanırım
Sorun yok aldıkları fiyattan koysunlar çekeriz.Arkadaşlar sahibinden üzerinden vs satacaksanız piyasayı çok öldürmeyin, aldığınız fiyattan satacaksanız eşe dosta gitsin ya da forum üzerinden satın sizden ricam
yeterli hocam 920 ye geldi f75 ztn teşekkür ettim750 den falan gider bence
beyler yardımBeyler indirim kartı geldi ancak bu klavyeye nasıl yapablirim sepetteykenmi denesem bi ihtimal var mı
Aluminyum kasa + 8khz + pcb de daha kalitelidir muhtemelen + manyetik + ek silikon/sünger felan da vardır konudakinden farklı.Manyatik switch harici bi ekstrası yok galiba
Aluminyum kasa: tabii efendim.Manyatik switch harici bi ekstrası yok galiba
Aluminyum kasa + 8khz + pcb de daha kalitelidir muhtemelen + manyetik + ek silikon/sünger felan da vardır konudakinden farklı.
Attığınız manyetik switch değil.https://akkogear.eu/products/monsgeek-m1w-he-sp-magnetic-switch-keyboard linki bu fazlasıyla kaliteli bişi zaten
Hocam videodaki klavyede siyah yön tuşları olan klavye leobog ice vein switch diye geçiyor peki neden?Evet o. Hasat dediği leobog reaper switch.
Link bozuktu düzelttim magnetic benimkisiAttığınız manyetik switch değil.
linke tıklayınca yanlış url ye atıyor bu arada (tam yazarken sen yazdın )linki bu fazlasıyla kaliteli bişi zatenMonsGeek M1W HE-SP
Discover the MonsGeek M1W HE SP Custom Keyboard-MonsGeek’s first aluminum wireless magnetic switches keyboard. Perfect for gamers and typists seeking performance and style.akkogear.eu