Monsgeek m1w-sp hemodel ne
Monsgeek m1w-sp hemodel ne
Evet o. Hasat dediği leobog reaper switch.Arkadaşlar siparişi verdim ama mavi hasat ekseni yazıyor bu beyaz olup yön tuşları siyah olan versiyon değil mi?
Yok yok değil bu ürün gümrük kısıtlamasından önce almıştım şuan almak imkansız kim bilir ne kadar vergi çıkıyordur.Bu konudaki klavye değil demi hocam çok güzel bu arada güle güle kullanın
Bende 3 tane vardı zamanında almıştım hala duruyor ilan 2500e satıyordum modlayıp emeğim çöp olduArkadaşlar sahibinden üzerinden vs satacaksanız piyasayı çok öldürmeyin, aldığınız fiyattan satacaksanız eşe dosta gitsin ya da forum üzerinden satın sizden ricam
Hocam konudan alakasız ama bende şuan z686 var bunu kaça satabilirim klavyenin parasını çıkartayim bariYok yok değil bu ürün gümrük kısıtlamasından önce almıştım şuan almak imkansız kim bilir ne kadar vergi çıkıyordur.
İyi güldüm vallaArkadaşlar sahibinden üzerinden vs satacaksanız piyasayı çok öldürmeyin, aldığınız fiyattan satacaksanız eşe dosta gitsin ya da forum üzerinden satın sizden ricam
Manyatik switch harici bi ekstrası yok galibaMonsgeek m1w-sp he
Elindeki klavyelerle karşılaştırmalı ses testi atarsın değil miYok yok değil bu ürün gümrük kısıtlamasından önce almıştım şuan almak imkansız kim bilir ne kadar vergi çıkıyordur.
Kaça almıştın çok etmez gibi duruyor.Hocam konudan alakasız ama bende şuan z686 var bunu kaça satabilirim klavyenin parasını çıkartayim bari
hatırlamıyorum tam ama 500tl flndı sanırımKaça almıştın çok etmez gibi duruyor.
Manyatik switch harici bi ekstrası yok galiba
onun ustune hangı klavye ıstersen kurarsınManyatik switch harici bi ekstrası yok galiba