Gurkanpiro
80+ Gold
bekliyoruz bakalımda kara cuma ne zaman olurGelir elbet. Karacuma daha büyük bir indirim. Stok sorunu yoksa en kötü aynı fiyattan yine gelir.
bekliyoruz bakalımda kara cuma ne zaman olurGelir elbet. Karacuma daha büyük bir indirim. Stok sorunu yoksa en kötü aynı fiyattan yine gelir.
4 klavye 5 mouse bilek desteği yazıcı anime figürü switch daha sayayım mı yetmiyorParam var ama b.kunu çıkarmicam benden bu kadar 4 klavye 1 mouse 3 yazıcı 1 klavye temizleyici 1 gece lambası aldım kafii
Bende alırımda kafi 2 aula aldım biri siyah biri beyaz 1 tane ajazz dk200 1tane ajazz ak820max 1 tane aj159pro yeter bea4 klavye 5 mouse bilek desteği yazıcı anime figürü switch daha sayayım mı yetmiyor
Hocam bence de biraz nefes almalısınızBende alırımda kafi 2 aula aldım biri siyah biri beyaz 1 tane ajazz dk200 1tane ajazz ak820max 1 tane aj159pro yeter bea
Gelirdi olur da diye düşünmeyip yakalayınca çekmek lazim hemen1200tl ye pro bedavaydı o oldu 800tl apex 750tl elbet daha ucuz olur.
Yeterrr4 klavye 5 mouse bilek desteği yazıcı anime figürü switch daha sayayım mı yetmiyor
Aynı klavyeleri aldımBende alırımda kafi 2 aula aldım biri siyah biri beyaz 1 tane ajazz dk200 1tane ajazz ak820max 1 tane aj159pro yeter bea
He bu arada ana klavyem zaten 150dolar bu arada şuan getirtemiyorsun bileHocam bence de biraz nefes almalısınız
model neHe bu aradaana klavyem zaten 150dolar bu arada şuan getirte iyorsun bile
Bu konudaki klavye değil demi hocam çok güzel bu arada güle güle kullanınHe bu arada ana klavyem zaten 150dolar bu arada şuan getirtemiyorsun bile