Hadi hayırlı olsun bizim klavyeler beraber gelecek galibaaldım aldım çok şükür pişman olmam inşallah
Hadi hayırlı olsun bizim klavyeler beraber gelecek galibaaldım aldım çok şükür pişman olmam inşallah
ohbe ben rahatladım sıkıntı yok max 100 lıra felan oynuyorsağolun hocam siparişi geçtim kupon falan kullanamadım alel acele aldım stok bitmeden
Hangisini aldınız hocam ve vergiler dahil kaça aldınız?aldım aldım çok şükür pişman olmam inşallah
950 ye gelıyor beyazı varHangisini aldınız hocam ve vergiler dahil kaça aldınız?
benim hocam o aldım çok şükür. aylar sonra bir şeyi denk getirdim hadi hayırlısı ilkinden pişman olmam inşallahalamadığı için ağlamak isteyen birisi vardı. haber verin de alsın çocuk
900 küsüratlı bir fiyata aldım siyah kalmamıştı beyaz aldımHangisini aldınız hocam ve vergiler dahil kaça aldınız?
tamam gördüm şimdi kör gözüme ...hayır sagda gozukuyor bı foto atma sansın varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıkıntı olmaz
Başlıktaki klavyeyimi aldınız hocam?benim hocam o aldım çok şükür. aylar sonra bir şeyi denk getirdim hadi hayırlısı ilkinden pişman olmam inşallah
anca yuzde 20 yle falan dusuyor onuda vermıyolar ugrastırıyor al gitsintamam gördüm şimdi kör gözüme ...
bende indirim falan olmuyor yeni hesap ilk defa sipariş vericem yanındakı ürünü ptal edttığim zaman vergi fiyatı da düşüyormu acaba şuan vergi 475 tl
ğpuahabanhja2 rengini de almış bulundum daha da klavye alırsam sksnler
bütün forum sana çalıştı, şeytanın bacağını kırdın. bir kurban kesersin artıksağolun hocam siparişi geçtim kupon falan kullanamadım alel acele aldım stok bitmeden