Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
cogunluk siyah beklemis reaper kotu mu mesajlara baktimda
Ama sanırım video da ki beyazda İce Vein switch var ve temu'da satılan 2 üründe de bunla alakalı bir iz yok, şimdilik en iyi tahminler beyaz üzerinde Reaper siyah üzerinde de graywood v3 olduğu, altta atacağım video üzerinden karar ver direkt
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama sanırım video da ki beyazda İce Vein switch var ve temu'da satılan 2 üründe de bunla alakalı bir iz yok, şimdilik en iyi tahminler beyaz üzerinde Reaper siyah üzerinde de graywood v3 olduğu, altta atacağım video üzerinden karar ver direkt
graywood hosmus niye tahminler bu yonde?

Cidden reader niye pek sevilmedi

Ömür ve kalite bakımından mı kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aras demir
cogunluk siyah beklemis reaper kotu mu mesajlara baktimda

graywood hosmus niye tahminler bu yonde?
satın alırken yazanlar yüzünden beyazda (harvester axis) siyahta ise (Gray Axis) yazıyor. En iyi tahminler böyle.

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
satın alırken yazanlar yüzünden beyazda (harvester axis) siyahta ise (Gray Axis) yazıyor. En iyi tahminler böyle.
benim icim aslind abeyaza gidiyor ajazz1599 proda aldim beyaz ondan dolayu bu mousepadde ceker set yaparim diye dusundum

ama graywood cok hosuma gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aras demir
net bir şekilde şu fiyata alabileceğin daha iyi bir klavye yok, Gasket, Hotswap, Argb, ses izolasyonlu, stabilizerleri baya dengeli v.s v.s evet HyppoTech kanalında biraz eleştiriyor ama orada ki eleştiri fiyatı 70 dolar+ kdv şeklinde ve o arkadaşın bir klavyeden beklentileri baya üst seviyede. Bilemedim bence orta seviye bir kullanıcı için çok tatmin edecek bir klavye. Kaldı ki Switch ya da Keycaps fiyatına %75 pre-build klavye olayı da tartışmaya açık bile olmamalı.

benim icim aslind abeyaza gidiyor ajazz1599 proda aldim beyaz ondan dolayu bu mousepadde ceker set yaparim diye dusundum

ama graywood cok hosuma gitti
Şey yapabilirsin 1 beyaz 1 siyah alıp, geldikleri zaman switchleri değişir siyahı 1 1.5k civarına satabilirsin ki bu fiyat bile çok uygun kalır.

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
net bir şekilde şu fiyata alabileceğin daha iyi bir klavye yok, Gasket, Hotswap, Argb, ses izolasyonlu, stabilizerleri baya dengeli v.s v.s evet HyppoTech kanalında biraz eleştiriyor ama orada ki eleştiri fiyatı 70 dolar+ kdv şeklinde ve o arkadaşın bir klavyeden beklentileri baya üst seviyede. Bilemedim bence orta seviye bir kullanıcı için çok tatmin edecek bir klavye. Kaldı ki Switch ya da Keycaps fiyatına %75 pre-build klavye olayı da tartışmaya açık bile olmamalı.

Şey yapabilirsin 1 beyaz 1 siyah alıp, geldikleri zaman switchleri değişir siyahı 1 1.5k civarına satabilirsin ki bu fiyat bile çok uygun kalır.
cok para yok ya 2 tane almak icin

ve 2 tane alinmiyor gumruk diyor.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Bende epomaker ep84 varda.Napsam bilemedim :D aula f75 alıp ep84ü satsam mı black switch acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aras demir
Hocam reaper veya greenwood geleceği kesin mi
Yok hocam hiç bir şey net değil en azından benim için değil, kargolar gelmeye başladığı zaman anlayacağız

1 + 1 şeklinde aldım ben 1. siparişte klavye + type c kablo 2. siparişte klavye + dolma kalem filan aldım baya uygundu fiyatları.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Herkes sormuştur ama bende bi temuya soruyorum switchleri hakkında kesin bilgi verirlerse bende beyaz yapıştırmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar bilgisi olan varsa kargoya vermeyi geciktirmeyi nasıl yapıyoruz acaba şimdi stok yakalamışken kaybetmeyeyim diyorum.Mağazaya sordum switchler hakkında bilgiyi duruma göre iptal ederim.

Son düzenleme:

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ahmet
Kankalar apex linkini kaybettim de atar mısınız.

Top Bottom