Bana kalırsa siparişten ürün silmene gerek yok yanına type-c kablo ekleyebilirsin led göstergeli ben öyle yaptım. hani riske almaya ya da şunu istismar etmeye değmez gibi .ben onceki siparişi yanına biseyler ekleyerek almıstım ama forumda boyle yapıp alanları gordum ama burda gelmez diyor bilen varmı acaba
Attığınız resimdeki gibi ödemede diğer ürünleri silip sipariş verdim, sıkıntı çıkarmadan kargoya verildi. Şans işi mi yoksa herkeste çalışıyor mu orasını bilemem ama.ben onceki siparişi yanına biseyler ekleyerek almıstım ama forumda boyle yapıp alanları gordum ama burda gelmez diyor bilen varmı acaba
ben de apexte aynı şekil ekleyip iptal etmiştim 800 e geldi kargoda şu anAttığınız resimdeki gibi ödemede diğer ürünleri silip sipariş verdim, sıkıntı çıkarmadan kargoya verildi. Şans işi mi yoksa herkeste çalışıyor mu orasını bilemem ama.
Alıntıyı görüntüle
adam uyudu ya la gitti klavyeLan umarım uyumamışsındır, 2 renge de stok geldi.
Arıyorum açmıyor ya adam@YiğitY. uyumadın umarım vicdan azabı çekerim
hangi renks alimBaya stok girmişler 2 renk için de garip. Millet 3 4 gündür nöbet tutuyordu oysa ki.
Ya siyahın switchleri bana daha güzel geldi, ama beyazın da rgb ve görüntüsü daha güzel görünüyor ben 2 tane aldım o yüzden hani değişir değişir kullanırım misali, ses karşılaştırma testleri var, birinde leobog reaper diğerinde de graywood v3 olması lazım, graywood siyah olanda gelecek gibi duruyor kimse emin değil bu konuda.hangi renks alim
sen hangisini istemistin hangi switchYa siyahın switchleri bana daha güzel geldi, ama beyazın da rgb ve görüntüsü daha güzel görünüyor ben 2 tane aldım o yüzden hani değişir değişir kullanırım misali, ses karşılaştırma testleri var, birinde leobog reaver diğerinde de graywood v3 olması lazım, graywood siyah olanda gelecek gibi duruyor kimse emin değil bu konuda.
Ben graywood v3 olanı beğendim açıkçası ama onda siyah kasa, Reaper olan da beyaz kasa da var gibi duruyor şimdilik, kargolar gelince anlayacağız zaten daha belli değil. Ses karşılaştırmasını bi incele hangi ses hoşuna gidiyorsa onu sipariş etsen hangisini istemistin hangi switch
beyazi dinlerken orgazm gecirdim ayiptir soylemesi.Ben graywood v3 olanı beğendim açıkçası ama onda siyah kasa, Reaper olan da beyaz kasa da var gibi duruyor şimdilik, kargolar gelince anlayacağız zaten daha belli değil. Ses karşılaştırmasını bi incele hangi ses hoşuna gidiyorsa onu sipariş et
Ama sanırım video da ki beyazda İce Vein switch var ve temu'da satılan 2 üründe de bunla alakalı bir iz yok, şimdilik en iyi tahminler beyaz üzerinde Reaper siyah üzerinde de graywood v3 olduğu, altta atacağım video üzerinden karar ver direktbeyazi dinlerken orgazm gecirdim ayiptir soylemesi.