Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

meaxler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
mete
ben onceki siparişi yanına biseyler ekleyerek almıstım ama forumda boyle yapıp alanları gordum ama burda gelmez diyor bilen varmı acaba

Ekler

• 1730420607910.png
    1730420607910.png
    53.2 KB · Hit: 72
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aras demir
ben onceki siparişi yanına biseyler ekleyerek almıstım ama forumda boyle yapıp alanları gordum ama burda gelmez diyor bilen varmı acaba
Bana kalırsa siparişten ürün silmene gerek yok yanına type-c kablo ekleyebilirsin led göstergeli ben öyle yaptım. hani riske almaya ya da şunu istismar etmeye değmez gibi .

Fodbrok

80+
Attığınız resimdeki gibi ödemede diğer ürünleri silip sipariş verdim, sıkıntı çıkarmadan kargoya verildi. Şans işi mi yoksa herkeste çalışıyor mu orasını bilemem ama.

1730421069826.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aras demir
Baya stok girmişler 2 renk için de garip. Millet 3 4 gündür nöbet tutuyordu oysa ki.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Tuğra
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aras demir
hangi renks alim
Ya siyahın switchleri bana daha güzel geldi, ama beyazın da rgb ve görüntüsü daha güzel görünüyor ben 2 tane aldım o yüzden hani değişir değişir kullanırım misali, ses karşılaştırma testleri var, birinde leobog reaper diğerinde de graywood v3 olması lazım, graywood siyah olanda gelecek gibi duruyor kimse emin değil bu konuda.

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
Ya siyahın switchleri bana daha güzel geldi, ama beyazın da rgb ve görüntüsü daha güzel görünüyor ben 2 tane aldım o yüzden hani değişir değişir kullanırım misali, ses karşılaştırma testleri var, birinde leobog reaver diğerinde de graywood v3 olması lazım, graywood siyah olanda gelecek gibi duruyor kimse emin değil bu konuda.
sen hangisini istemistin hangi switch

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aras demir
sen hangisini istemistin hangi switch
Ben graywood v3 olanı beğendim açıkçası ama onda siyah kasa, Reaper olan da beyaz kasa da var gibi duruyor şimdilik, kargolar gelince anlayacağız zaten daha belli değil. Ses karşılaştırmasını bi incele hangi ses hoşuna gidiyorsa onu sipariş et

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
Ben graywood v3 olanı beğendim açıkçası ama onda siyah kasa, Reaper olan da beyaz kasa da var gibi duruyor şimdilik, kargolar gelince anlayacağız zaten daha belli değil. Ses karşılaştırmasını bi incele hangi ses hoşuna gidiyorsa onu sipariş et
beyazi dinlerken orgazm gecirdim ayiptir soylemesi. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aras demir
beyazi dinlerken orgazm gecirdim ayiptir soylemesi. :D
Ama sanırım video da ki beyazda İce Vein switch var ve temu'da satılan 2 üründe de bunla alakalı bir iz yok, şimdilik en iyi tahminler beyaz üzerinde Reaper siyah üzerinde de graywood v3 olduğu, altta atacağım video üzerinden karar ver direkt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,017
Üyeler
161,377
Son üye
iceberg987
Top Bottom