Beyaz ürünleri hiç sevmiyorum çabuk kirlenir hatta bazı durumlarda sararır. siyahı çok daha karizma duruyor bence sarı renk de hoş durmuş üstüne. o yüzden inatla siyahı bekledim yoksa beyazı konu ilk çıktığında alabilirdim. neyse alan herkese hayırlı olsun umarım sorunsuz gelirler.Bence beyaz renk daha şık duruyor aslında beyaz ürünler daha pahalı oluyor. Bu fiyata da switch falan düşünmem açıkçası
PBT Keycap sararmaz.Beyaz ürünleri hiç sevmiyorum çabuk kirlenir hatta bazı durumlarda sararır. siyahı çok daha karizma duruyor bence sarı renk de hoş durmuş üstüne. o yüzden inatla siyahı bekledim yoksa beyazı konu ilk çıktığında alabilirdim. neyse alan herkese hayırlı olsun umarım sorunsuz gelirler.
Kesinlikle katılmıyorum . Bknz beyaz sistemler beyaz ekipmanlar her zaman daha pahalıdır . Tabii ki renkler ve zevkler tartışılmaz ben genel piyasa durumundan bahsediyorum . Taa ki hot swap olmasının tatlılığı burada kendiniz modifiye edebilirsiniz . Hayırlı olsunBeyaz ürünleri hiç sevmiyorum çabuk kirlenir hatta bazı durumlarda sararır. siyahı çok daha karizma duruyor bence sarı renk de hoş durmuş üstüne. o yüzden inatla siyahı bekledim yoksa beyazı konu ilk çıktığında alabilirdim. neyse alan herkese hayırlı olsun umarım sorunsuz gelirler.
sen bunları 2010 yılındaki baba mousundan kalma beyaz sarı mouslar ile birmi sandın yeğenBeyaz ürünleri hiç sevmiyorum çabuk kirlenir hatta bazı durumlarda sararır. siyahı çok daha karizma duruyor bence sarı renk de hoş durmuş üstüne. o yüzden inatla siyahı bekledim yoksa beyazı konu ilk çıktığında alabilirdim. neyse alan herkese hayırlı olsun umarım sorunsuz gelirler.
Lan umarım uyumamışsındır, 2 renge de stok geldi.Belki stok gelir diye uyuyamadım o da gelmedi zaten