Ayağa kapanmalı değişik bir taktik hocam taktik mi şüpheli yaniBana da atsanıza hocam
Ayağa kapanmalı değişik bir taktik hocam taktik mi şüpheli yaniBana da atsanıza hocam
bana da atar mısınyarıyorsa dıger arkadaslara sorun ama fazla yok he
daha hiç kimseye atmadım cok seref yoksununca taktıkbana da atar mısın
bak benım kasa beyaz içindeki parcalar sıyah ama sırıtmıyor güzel duruyor ama ekipmanlarda tam tersı oluyor nedense sıtırıyorHocam bende anlık olarak stok görünce klavyeyi beyaz aldım ama her şey siyah
Valla klavye gelsin bir tane sahne canlanıyor da neyse .dbak benım kasa beyaz içindeki parcalar sıyah ama sırıtmıyor güzel duruyor ama ekipmanlarda tam tersı oluyor nedense sıtırıyor
Nasıl alıyosun hocam bana da söyleyiver. Şu klavyeyi almayan bi ben kaldım galibadaha hiç kimseye atmadım cok seref yoksununca taktık
gordunuz ıste yaramıyor ama darlarsanız belkı cok darladımtaktik falan yok beyler işe yaramıyor oto aynı mesajı alıyorum ben
Olsun hocam bi deneyeyim bakalım merak ettim bende hiç biri çalışmıyor çünkütaktık sanırım yaramıyor dıger arkadaslarada attım ama
Taktik olduğu şüpheliydi zatentaktik falan yok beyler işe yaramıyor oto aynı mesajı alıyorum ben
bosver ıptal etme gelsın bu fiyata bulunmaz nimetValla klavye gelsin bir tane sahne canlanıyor da neyse .d
aynen hocam en kötü satarız iptal yada iadeye gerek yokbosver ıptal etme gelsın bu fiyata bulunmaz nimet